Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mart '07

 
Kategori
Kentleşme
 

Bir gün İstanbul' da deprem olacak

Bir gün İstanbul' da deprem olacak
 

Allahım çıldırmak üzereyim artık aklıma sahip ol! Yani yeniden binlerce insan ölsün mü bunu mu istiyor yetkililer. Yav insan hayatı bu kardeşim para ile pul ile ölçülür mü? Bu memlekettte yaşayıpta şöyle bir etrafına bakıp eleştiri yapan insanlar eminim delirmeleri için çok az bir süre var. Çünkü bizim yetkilerimiz hiç bir iş yapmıyorlar, yapsalar da bir elin parmağı misali.. İstanbulda bir yol çalışmasıdır gidiyor, hükümet maşallah her yere bir kavşak yapıp duruyor (kavşak dedim de aklıma bişey geldi aslında birleri hakediyor ama neyse..) kavşak yapana kadar şu İstanbul’daki binaların bir onarıma, bakımına, güçlendirilmesine bakın.. İşte insan bizim memlekette bu kadar onemli, öl kardeşim diyorlar nasılsa hepimiz öleceğiz. Tamam birader hepimiz öleceğiz ancak sen yine önlemini al ama nerde bizimkilerde bu düşünce varsa yoksa koltuk sevdasına parendeler atmaca.. Yok artık medya da şaşırdı ne zamandır bir haber çıkmaz oldu deprem ile ilgili.

İnsanların paraları yok, adam evine yiyeceğini zor buluyor bir de binasını tamir ettirecek. Alllahımm çıldırıcağım nedir bu yavv. Şu an çok sinirliyim.

Gelelim başka bir boyutuna işin, kardeşim İstanbul neresi sözde metropol kent, Türkiye’nin ekonomisinin can damarı, be insafsızlar burası dümdüz olursa ekonomi ne olacak. Tamam zaten insanları düşünmüyorsunuz bari ekonomi için bir şeyler yapın, zaten en çok ilgilendiğiniz alan, neden çünkü bütün şirketler sizin, yalan mı kardeşim... Bir önceki yazımın sonunda partilerin popülist politikalarından bahsettim hep günü kurtarmak peşindeler. NE SÖYLEYEYİM UYAN TÜRKİYE UYAN, UYAN DA BALIĞA GİDELİM..

 
Toplam blog
: 11
: 1287
Kayıt tarihi
: 25.02.07
 
 

23 yaşında, İstanbul Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi 4. sınıf öğrencisi. Bilgi Üniversitesi Sulh K..