Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mayıs '10

 
Kategori
Siyaset
 

Bir gün mutlaka

Bir gün mutlaka
 

Bu Vakit gazetesine şaşıyorum. 70 lik Baykal için, erotik senaryolar uyduracağına, bir lira verip, on yaşındaki çocukları elleyenlerin peşine düşse, daha hayırlı bir iş yapmış olmaz mı? Bence, H.Ü in, intikamını alıyorlar.

Olay hakkında biraz fikir jimnastiği yapalım. Olayın geçtiği mekan. CHP, ne aitmiş. Buraya kim gizli kamera yerleştirebilir. En mantıklısı, bir CHP li. Hem kültürlü bir CHP li. Baykal ın küstürdüklerinden. Gizli kamera kültürü olan, bölük, pörçük görüntülerden, bir hikaye çıkarabilecek, kültürlü bir CHP li. Deniliyor ki, çekimler sekiz yıl öncesine ait. Hem CHP den, hem Baykal dan, intikam almak için, içindeki kini, sekiz yıl besleyen, kim olabilir ki?

Biraz da, işin başka bir yönüne bakalım. Vaziyet vahim, fakat umutsuz değil, deniliyordu. Bence öyle değil. Bana göre, Cumhuriyet Halk Partisinde, “Ben genel başkanlığa talibim” diyecek, yürekli ve cesaretli biri yok. Kimse, Baykal ın koltuğuna oturmak istemiyor. Doğrudan teklif etseniz: Yok canım, daha neler, ne haddime, diyeceklerinden eminim. Kim bilir, belki de saygılarından böyledir. Geçmişte, bir tek rahmetli Bülent Ecevit, Rahmetli İsmet İnönü ye karşı, adaylığını açıkladı ve genel başkanlık koltuğuna oturdu, oturdu oturmasına da, nasıl oldu bilinmez, sonunda CHP, ne düşman kesildi. Daha sonra, Rahşan hanım ile birlikte DSP yi, yarattılar. Ne yazık ki, yarattıkları DSP, siyaseten ve ruhen onları bitirdi. Sonunda, sıfırın altına düştüler. Bana kalırsa, CHP zamanı gelince, layık olduğu genel başkanını bulacak. Baykal da, gönül rahatlığı içinde, görevi yeni genel başkanına bırakacak. Pornosuz ve kasetsiz.

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..