Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Haziran '14

 
Kategori
Anılar
 

Bir hayat kesiti

Cok , üzülmüstü, ayrildiklarinda  , e  kolay degil 7 sene gecmisti beraberce

iyi günlerde vardi, iyi olmayanlarda. Bir türlü kabul edemiyordu, belki de kendinden haric herkesin gördügü , bekledigi bu sonu. Zaten iliskilerin sona ermesi, ölüm gibidir, senden baska herkes bilir ve görür.

Ilk tanistiklari an ,evet bu cok ilginc bir hikaye idi, onu bir gün 49 numarali tramvay  ile gecerken ,kizin babasinin  dükkaninin önünde görmüstü . 

O gece rüyasinda gördü, ertesi günü tekrar tramvay gecerken kizi dükkanin önünde görünce iner inmez yanina gitti onu rüyasinda gördügünü onunla tanismak , görüsmek istedigini heyecanli bir sekilde adeta haykirarak söyledi kizda gayet sakin bir sekilde güldü tabii niye olmasin  der gibi bakti , - Yarin 49`un son duragi Bellaria`da 14:00 da bekliyorum dedi delikanli ve böylece nerden bakilirsa , bakilsin en asagi yedi sene süren bir rüya gibi olacak hatira baslayiverdi.

Bu rüyadan kiz uyandirdi onu hersey bitmisti,delikanli sucsuz degildi ama, olmustu bir kere. Delikanli bir müddet sonra yasadiklari sehri ve  ülkeyi terketti.

Unutmusmuydu ?

Yillar gecti, delikanli yasadi,yaslandi  sevdi sevildi, evlendi  aile kurdu baba oldu. Ama ne zaman - Stevie Wonder`in , bir sarkisini duysa bir seyler oynadi icinde, hele Fulfillingshess  First Finale albümünden - Smile Please , yada  Too Shy To Say calsa hep 1974 senesinde portatif pikaptan mono olarak yükselen bu sarkilar cinladi kulaklarinda , belliki unutmamisdi.

Yillar daha cabuk gecti hem de cok cabuk, delikanli artik 50 olmustu, tam dogum gününde bir kart geldi ayrilip gittigi sehirden, kiz  dogum gününü kutluyordu.

Kizdami unutmamisti ...

Yillarin gecisi dahada hizlanmisti, 2017 aralik sonu idi delikanli yine kizin dogum gününü hatirladi ama bu sefer baska , kabul etsin etmesin bu sefer kiz 60 oluyordu ve birseyler yazmasi lazimdi, kizin adresini bilmediginden bir eski ve ortak dost üzerinden aktarmali olarak bir telefon mesaji yolladi  -6. dekade icin iyi temenniler / M.K.D.S - bu sondaki dört harf bir zamanlar delikanlinin kiza taktigi ve ikisininde hosuna giden bir lakapti.

Mesaji yolladigi 30 dakika olmamisti , bu sefer direk bir mesaj düstü telefonuna  - temennilerine cok tesekkürler / candan sevgiler- kiz yaziyordu

Delikanli unutmamisti ama kizda unutmamisti. Unutmamislardi ve unutulmamislardi.

Bittimi  ?

 

 
Toplam blog
: 13
: 3437
Kayıt tarihi
: 10.08.10
 
 

Gezmis ve hala gezen , görmüs ve yasamis ve hala gören, bunlari baskalari ile paylasmak istiyen b..