Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Kasım '15

 
Kategori
İlişkiler
 

Bir kadın bir erkeğe hayır dediği zaman…

Bir kadın bir erkeğe hayır dediği zaman…
 

Hayır demeyebilirsiniz, evet de, öyle durumu idare edersiniz; çünkü erkeklerin bazılarının istediği sadece ilgidir. Hayır dersiniz de gönlünü alarak. Bu öyle bir gönül almadır ki evet dediğinizde vereceğiniz ne varsa vermiş gibi olursunuz. Böyle hayır’lar evet gibi mutlu eder.

Hayır dersiniz ama çekip gitmezsiniz örneğin, sevgiliniz olmasaydı onu sevecekmiş gibi. Yani kaldırıp atmazsınız. Sevdiğinizin tek alternatifiymiş gibi ikinciliğe alırsınız “O olmasaydı sen olurdun” anlamında. Ve kapıyı açık bırakarak “Hani olur ya ondan ayrılırsam ya da Allah göstermesin ölürse senle…” Onu sevmeme yardım et, demezsiniz; bu biraz şey olur çünkü.

Bazı kadınların erkekleri reddedişi çok acımasız, hayır demiyorsunuz ki öldürüyorsunuz adeta; size deliler gibi âşık birine “Bir daha karşıma çıkma” denilir mi? Umutlanırmış, umutlansın, aşkınız yüreğinde yaşasın; ne güzel, her dağda bir fidanınız olur. Acı çekermiş, çeksin; aşk acı çekmektir zaten.

Öyle bir hayır deyin ki hayır dediğinizi sanmasın, yüreği yanmasın; kendiniz gidin ama bir tarafınızı onda bırakın, varlığınızla yaşasın. Böyle hayır’lara can kurban, eşyalarını kendim hazırlar, kendi elimle götürürüm istasyona. Kopmayın, gitmeyin, onu terk etmeyin. Teliniz, adresiniz, arayın, görüşün, sevgili olamadıysanız arkadaş, dost olun; bazen erkeklerin aradığı belki de aslında budur. Unutmayın dünyada güvenebileceğiniz sevdiğinizden sonra sizi sevendir.

Onun ne kadar yakışıklı olduğunu, aslında onu çok beğendiğinizi, yerinizi alacak talihli kadını kıskandığınızı falan söyleyerek gururunu okşayın. Bir kadını sevmesine yardımcı olun, çöpçatanlık yapın, kadını siz beğenin, kendinizmiş gibi sunun!

Sadece kalbinizin sevgilinizde olduğunu hissetsin, aşkınıza şahit olsun, yanınızda gezdirin; sevgilinize sarılınca onun da yanağına dostça bir öpücük kondurun. İki aşk arasında gibi, ikisinin ortasında, birinin sevgilisi, diğerinin dostu; ilginizi paylaşın.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..