Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '16

 
Kategori
Deneme
 

Bir kadın sizi sadece iyi bir insan diye seviyorsa bunu hissettiğiniz anda ondan uzaklaşın

Bir kadın sizi sadece iyi bir insan diye seviyorsa bunu hissettiğiniz anda ondan uzaklaşın
 

Asıl sevmeme budur, nefretten bile kötüdür bu duygu. Kadın erkeği önce erkek olarak sever, beğenir, etkilenir vs. Hiç ilgisizse sorun vardır. Erkek veya kadın olarak başka erkek ve kadınlara cinsel veya aşk anlamda (beğeni, hoşlantı, etkilenme vs) hiç ilginiz yoksa onlarla dost arkadaş olmayın, size de onlara da yazık. Çünkü duyguları gizlemek kolay değildir, anlaşılır, anlarsınız.

Bu anlamda beğendiğiniz kadınlarla/erkeklerle arkadaş olmalısınız. Ya şimdi siz evli barklı insansınız. Onlarla yatacak değilsiniz ama elini bile tutmasanız ona karşı bir beğeniniz olmalı. Çünkü tek başına iyi insanlık beğenme nedeni değildir. Hani imkanınız olsaydı onunla yatacağınız gibi bir argüman şarttır. İyi bir insan ama kadın olarak/erkek olarak benim lügatimde yer almaz, onunla yatağa bile girmem dediğiniz kimseyle kesinlikle dost arkadaş olmayın. İnsanlık nefreti örtemez.

Dostlukta arkadaşlıkta mutlaka arada beğenme vardır, olmalıdır. İnsanları insanlık maskesiyle aldatmayın. Bastı bacak çok tatlı ama insan olarak. Bası bacak kendisini kadın olarak beğenenle dost olsun. Karşı cins tarafından beğenilmek ister çünkü. Evli olsa, elini tutamayacak olsa bile. Bir insan sadece iyi biri diye sevilmez. Sonuçta erkek ya da kadındır ve cinsiyeti ile ilgili sizi etkileyecek yönleri olabilir. Sizin için yoksa onunla arkadaş olmayın. Adamı/kadını aldatmayın. Yıllarca arkadaşlık yapacaksın güzel diye gözlerine bile bakmayacaksın, ona zulüm bu!

Sizin için de sorun… Beğendiğiniz biriyle dost olursanız onunla yatamazsınız ama elektrik alırsınız. Ve bu elektrik ruhunuzu kalbinizi aydınlatır. İnsan olarak değil önce kadın ya da erkek olarak beğendiklerinizle dost olun. Dünyanın bir yerinde bir bastı bacak dostu bir kez olsun bacağına bakmadı diye intihar etmiş. Hiç beğenilmeyen kimse olur mu? Herkesi mutlaka biri beğenir. İşte bu halde kişiye hiç beğenilmediğini hissettiriyorsunuz. “Güzel değil ama çok iyi bir insan” öldür daha iyi! İyi insan güzelin yerine konulamaz. İkisi ayrı şeyler. İyi insan artıdır, aslolan güzelliktir. Demek ki neymiş dostunuzu arkadaşınızı(karşı cinsten olanı) önce kadın ya da erkek olarak beğeneceksin (az ya da çok, biraz beğensen de olur; yatabilirim bunun ölçüsüdür) artı insan olarak. Salt insan olarak beğenmek hakarettir!

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..