Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Temmuz '15

 
Kategori
Güncel
 

Bir kere daha mamur

GÖNÜLDEN SESLENİŞ

Halil Severcan

BİR  KERE  DAHA MAMUR

Son bir hafta içerisinde ikna edilmiş olmalı, bu işin başka alternatifi bulunmadığı ona uygun lisanla anlatılmalı aksi takdirde onlarca yıllık emeğinin heba olup gideceği Koskoca Kayserispor’un lig başlamadan, PTT 1. ligde kazanmış olduğu şampiyonluğu doyasıya yaşayıp, bu onuru bu gururu taraftarı ile paylaşmadan eriyip gideceğini yüksek sesle söylemeli, bunun kaçınılmaz bir görev olduğu, Kayserisporu yıllardır başarıya koşturmuş bir liderin kenara çekilip Kayserispor’un yıkılıp gitmesine seyirci kalamayacağı bir kere daha, hatta onlarca defa daha ifade edilmeli, Kayseri spor’u ancak kendisinin düze çıkartacağını bilmesi yüksek perdeden haykırılmalı, evet sayın Recep Mamur ne yapıp, yapacak kesinlikle görevden kaçamayacak, su almakta, batmakta olan gemisini o kurtaracak.

Evet batmakta olan gemiyi düne kadar bu geminin kaptanı olan Recep Mamur Başkan kurtarmak için kolları sıvayacak, bu arada tabiî ki memleket büyüklerinden de yardım sözü alacak, sadece benim gayretimle, benim katkımla bu gemi zor kurtulur diyecek.

Ekibini iyi kuracak, hesap kitap işine adam akıllı bir ayar verecek, kimseye Kayseri spor’un tek kuruşunu dahi yedirmeyecek. Mali bilançoyu olabildiğince şeffaf bir şekilde ortaya koyacak kulübün hesabı kitabı aynen kendi fabrikasının hesabı gibi ayan beyan ortada olacak, kulübü rayına oturtup gitmek istediği zaman da kuruşu kuruşuna mali tabloyu göreve talip olacaklara sunacak ve böylece Recep Mamur bir kere daha Kayseri spor’u her haliyle mükemmel bir takım yapacak.

İnşallah bunun başlangıcı bu Genel Kurul salonunda başlayacak Kayseri spor ve onun Başkanı Sayın Recep Mamur Kayserinin gururu olmaya devam edecek.

Öte yandan sporda vefa geceleri düzenleme etkinliğimiz önümüzdeki aylar da devam edecek, bana, ya da falan arkadaşa neden vefa ödülü vermediniz diye spor adamları derneği yönetimine serzenişte bulunan değerli spor adamlarına da sıra gelecek, mutlaka hak edenler ödülünü alacak, ancak şurası bilinmeli ki yapılan sporda vefa gecelerinin asıl gayesi sadece plaket vermek değil, asıl amaç spor adamlarını bir araya getirmek, dostlukları, arkadaşlıkları tazelemek, spor dünyası mensuplarının spor sahalarında olduğu gibi birbirleriyle kucaklaşmalarını sağlamaktır.

Spor Adamları derneği yönetimi olarak her türlü eleştiriye açık olduğumuzu belirtmekte fayda mülahaza etmekteyim.

Ne mutlu spor yaptıranlara, ne mutlu spor yapanlara ne mutlu spor adamı olanlara.

 
Toplam blog
: 47
: 695
Kayıt tarihi
: 10.04.07
 
 

Övünmek gibi olmasın amma hem pür amatörüm ve de Kayseri'liyim. Amatörüm çünkü hayatım boyunca paray..