Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '13

 
Kategori
Gezi - Tatil
 

Bir kış masalı, Abant

Bir kış masalı, Abant
 

Abant


Abant’ı duymayanın olacağını sanmıyorum, hemen herkes Abant hakkında azda olsa bilgi sahibidir. Kimisi baharda yeşilin o farklı tonlarına hayran kalmıştır, kimisi sonbaharda sarının ve kahverenginin yarattığı o renk cümbüşüne aşık olmuştur

Peki, Abant’ı hiç kış günlerinde gördünüz mü? Şimdi bana demeyin ki bu soğukta orada ne göreceğiniz yada ne işimiz var. Emin olun ki Abant’ta bu kış gününde görülecek çok şeyler var. Beyaza bürünmüş ağaçlar, dağlar, tepeler sizlere muhteşem bir görsel şölen sunuyor. Bu tutmuş göl İstanbul’da yaşayanların pek alışık olmadığı bir ortam olacaktır.
 
Amatörde olsa fotoğraf çekmeyi seviyorsanız kış aylarında da Abant sizlere çok güzel manzaralar sunacaktır. Göl etrafında kar üzerinde yürümek, kar üzerinde mangal ziyafeti kaçırılmaz fırsatlar arasında. 
 
Gözünüzün alabildiğine beyaz, kar, ağaçlarda kristalleşmiş kar kırıntıları, faytonla göl gezisi daha ne istersiniz? Burada ne kadar yazabilirim yada ne kadar anlatabilirim bilmiyorum ama emin olabilirsiniz ki Abant sonbahar ve ilk baharda sunduğu güzelliklerin çok daha farklısını ve güzelini kış aylarında sunuyor ziyaretçilerine.
 
Bu eşsiz güzellikleri kaçırmamak için hemen bir “Abant turu”na katılabilirsiniz.
 
Özer Utku ÇET
jaseph@hotmail.com
http://www.gezgingozuyle.com/gezi/bir-kis-masali-abant
 
Toplam blog
: 19
: 913
Kayıt tarihi
: 11.09.12
 
 

1975 Muğla Fethiye doğumluyum. 1998 yılından bu yana turizm ile içiçe birisiyim. Dünya üzerinde b..