Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Haziran '10

 
Kategori
Kitap
 

Bir kitabın öyküsü

Bir kitabın öyküsü

Milliyet Blog yazarı, sevgili Gül Alkan, yazdıklarından tanıdığımız kadarıyla, duygusal, yardımsever, çağdaş, çevre değerlerini benimseyen, tüm yaratılmışları seven bir insandır. Bu özelliklerin sahibi bir insan olarak, lösemili çocuklara yardım etmek amacıyla bir kitap hazırlamak ve bu kitabın gelirini bu çocukların tedavisinde kullanılmak üzere ilgili örgütlere bağışlamak istiyordu.

Kitap “Anadoludan Seçme Öyküler “ adıyla ikinci adam yayınları tarafından Haziran-2010 da 196 sayfa olarak basıldı. Kitapta, Milliyet Blog Yazarlarından seçme 50 öyküye yer verilmiş.

Kitabı baştan sona birkaç günde okudum. Hiçbir sayfasında lösemili çocuklar için bir ibareye rastlayamadım. Sadece önsözde, kitabın yayın danışmanı sayın Kadri Kanpak’ın “ Bu sunumun da kısa öyküsü; hayır kurumu için başlanan bu çalışma iki hayır kurumundan da gereken ilgiyi görmediği için “ madem başlandı o zaman bitirilmeli” diyen Yurdagül ALKAN’ ın özverili çabasına verdiğim desteğin ve İkinci Adam Yayııevi’nin emeklerinin ürünü olarak size sunulmuştur” satırlarnı okudum.

Bu kitabı okumanızı tavsiye ederim. Sakın hepsini bir günde okumayın. Başucunuza koyun içiniz sıkıldığında alın elinize seçme öykülerin bir tanesini okuyun. Sayfanın yaprağını kıvırıp koyun, sıkıldığınızda öteki öyküyü okuyun. İnanın daha huzurlu olacaksınız.

Gül Hanım, hani derler ya; “İyilik yap denize at, balık bilmezse HALİK bilir.”

“Balık bilmezse HALİK bilir.”

ŞİMDİ BİR SÜRE YAZ TATİLİNE NE DERSİNİZ?

Mutlu ve sağlıklı tatiller.

 
Toplam blog
: 165
: 646
Kayıt tarihi
: 16.02.09
 
 

Recai Şahin: 1941 yılında Fethiye- İncirköy'de doğdum. İlkokul köyümde, ortaokulu Fethiye'de okud..