Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '09

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Bir muhteşem proje

Bir muhteşem proje
 

Bi tam bi öğrenci


İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği büyük bir duyarlılıkla muhteşem bir projeye imza atıyor. Ülkemizde Kültür ve Sanat'a derin ilgi duyan ve fakat yaşam zorlukları nedeniyle bu etkinliklere katılamayan, izleyemeyen milyonlarca genç var. Akşamları büyük bir heves içinde televizyonları başında, günlük gazete ve dergileri okuyarak bu açlıklarını gidermeye çalışıyorlar. Ama, pek tabi tatmin olmuyorlar, doyamıyorlar. İşte bu anlamlı proje, bu gençlerimize el uzatmayı, onlara belki de yarınların büyük Kültür ve Sanat insanlarını yetiştirecek ilk adımları atmaya yarayabilir. Vakıf ve Dernek adına konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denilmektedir;

Sanata duyarlı herkesi, kültürel etkinliklere katılamayan öğrencileri sanatla buluşturmaya çağıran bu proje Uluslararası İstanbul Film, Müzik, Caz Festivalleri ve Uluslararası İstanbul Bienali'nin yanı sıra diğer İKSV etkinliklerini de kapsıyor. Yarının sanatseverlerinin gelişmesine bugün katkıda bulunmak için siz de BitamBiöğrenci projesine katılın.
İster 15 TL ödeyerek 3 öğrenciyi, ister 50 TL ödeyerek 10 öğrenciyi sanatla buluşturun.
Ayrıntılı bilgi için: (212) 334 07 91
Hemen katılmak için: Biletix (216) 556 98 00 / Biletix Web Sitesi


Lütfen Atatürk'ün " Sanatsız kalmış bir miletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir " sözünü de hatırlayarak onun en büyük özlemi olan ve ülkemizi, insanlarımızı gelişmiş medeniyetler seviyesine ulaştıracak gençlerimizin yolunu açalım, onlara Kültür ve Sanat'la buluşturalım. Ne kadar çok kişiye ulaşabilirsek o kadar çok umut ekmiş olacağız yarınlarımıza.

 
Toplam blog
: 220
: 2018
Kayıt tarihi
: 02.07.06
 
 

Yazmak, ufkun da ötesine taşan engin bir serüven gibi gelir bana ve gençlik yıllarımdan bu yana v..