Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Nisan '14

 
Kategori
Gezi - Tatil
 

Bir otel misafiri, seçtiği otelden ne bekler?

Bir otel misafiri, seçtiği otelden ne bekler?
 

Seyahat eden herkesin kendine göre istekleri ve beklentileri vardır. Bazı istekler kimilerine göre farklı gelebilir ama seyahat severlerin de birleştikleri ortak istekleri yok değil. Evet, yaratıcı tasarımlar, su yatakları, yüksek teknoloji fitness merkezi veya muhteşem bir havuza erişebilmek otel ve seyahat seçimlerinde sizin belirleyici özellikleriniz olabilir. İnsan, seyahat ettiği yerde kendi evinden farklı özellikler bekliyor. Peki, seyahat severler için olmazsa olmaz beklentiler neler diye sorarsanız çok çılgın cevaplar beklemeyin. Hotels.com'un yaptığı araştırmaya göre otel misafirleri aslında hiç de zor olmayan hizmetlerin peşinde...

Beklentilerin ilk sırasında “ iyi ve lezzetli yemek” yer alıyor. Özellikle ücretsiz kahvaltı hizmeti tüm otel misafirlerinin gönlünü fethediyor. Daha sonra ise restoranı olan oteller geliyor. Otel lobilerinde ikram edilen kahve ve çay servisi ise kahvaltı ve yemek isteği kadar önem arz etmiyor.

2. sırada ise günümüzün olmazsa olmazı, bizim elimiz kolumuz haline gelen internet var. Tüm otel misafirlerinin ortak olarak dile getirdiği; otellerde ücretsiz Wi - Fi erişimi olması yoksa ilk sırada yer alan kusursuz kahvaltı sofralarını veya leziz akşam yemeklerini sosyal medyada nasıl paylaşırız? Uçak rezervasyonunu, banka işlemlerini internetten yaptığımız bir yüzyılda bu beklenti anormal karşılanmıyor zaten. Burada misafirlerin dikkat çektiği nokta internet erişiminin ücretsiz olması ve otelin tüm noktalarında bağlantının sağlanabilir olması. Böylece Facebook’ta siz tatildeyken kim ne yapıyor kaçırmamış olursunuz ya da borsadaki gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

Otel misafirlerine odalardaki olanaklar sorulduğunda ise ilk 5'te yer alan talepler şöyle; Wi - Fi, banyo - duş, oda büyüklüğü, TV ve klima. Yani kısaca belirtmek gerekirse konfor; tüm seyahat severlerin altın anahtarı. 

 
Toplam blog
: 67
: 2743
Kayıt tarihi
: 15.04.13
 
 

Jabiroo ismi bir tür Güney Amerika leyleğinden esinlenerek bulunmuştur. Jabiroo özel seyahat haya..