Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ağustos '12

 
Kategori
Siyaset
 

Bir parti daha kapandı

Bir parti daha kapandı
 

Kapanan Türkiye Partisi hakkında Liberal Demokrat Parti Genel Sekreteri Olcayto Satı'nın yazılı açıklaması.


Bir parti daha kapandı. Liberal Demokrat Parti Genel Sekreteri Olcayto Satı, kapatılan Türkiye Partisi hakkında yaptığı yazılı açıklamada; Partilerin halka hizmet etmek için görev almak üzere kurulduğunu söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü.

Her kosulda partiler kendilerini halka tanıtmayı başarmalı ve fikirlerini onların beğenisine sunmayı sağlamalıdır.

Türkiye'de bu gün oluşturmak istenen kutuplaşmanın etkisiyle siyasette var olmak daha da zor hale gelmiş bulunmaktadır.

Bizler inandıklarımızı ve değerlerimizin toplumda temsil edilmesi ve ülkemize fayda vermesi için geceli gündüzlü çalışan insanlarız..

LDP Ekibi olarak oluşturulan tüm zorluklara rağmen siyasette var olmaya çalışarak Türk Halkına hizmet etme isteğimizi sürdürmeye devam ediyoruz.

Halkımızın kendilerine sunulan çözümleri araştırma alışkanlığı bulunmadığından bizler onlara ulaşmak için maddi manevi tüm imkanlarımızı zorlamak durumunda kalıyoruz. Gelişmis ülkelerde devlet yeni oluşumların kendilerini ifade etmeleri için daha fazla kaynak sağlarken ülkemizde durum tam tersidir. Baraj altında kalan partiler anayasaya aykırı olarak devletten yardım alamamaktadır. Partimiz de 18 yıldır tek bir kuruş devlet yardımı almamıstır.

Yok denecek kadar düşük bütçelerimizle, basının ilgi duyacağı çözümleri basın mensuplarıyla buluşturmak ve onların açacağı kanalla halkımıza ulaşma çabası bizlerin en büyük mücadelesi iken, bazı siyasi baskıların basın üzerinde yoğunlaşması, süreci büsbütün zora koşmaktadır.

Oluşturulan bu durumda parti faaliyetlerini sonlandırmayı tecih eden Türkiye Partisinde görev almış değerli siyasetçi arkadaslarımızın kararına saygıyla karşılıyor, yeni çalışmalarında başarılar diliyorum.

 
Toplam blog
: 22
: 370
Kayıt tarihi
: 03.01.11
 
 

Liberal Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı. ..