Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Şubat '12

 
Kategori
Haber
 

Bir rezillik daha; üç kızkardeşe birden tecavüz

Bir rezillik daha; üç kızkardeşe birden tecavüz
 

Bu sarı kedinin suçu ne? Sarışın olmak mı? Hepsinin de sahipleri Fatmagül'ü İzlemiş onlarda soba kenarınddan bakıp etkilenmişler besbelli..


Ankara'da Sincan'da Evlenen Genç Kız, bakire çıkmayınca kocasına herşeyi anlatmış.

Abisi 2009 yılında tecavüze başlamış ve yıllardır tecavüz etmiş. Fakat bu iğrenç suç, kız evlenipte bakire olmamasının nedenini kocasına anlatınca ortaya çıkmış.

Meğer 32 yaşındaki abisi daha önce, tecavüze uğrayan kızın kendinden büyük 22 yaşında ablasına ve 19 yaşındaki diğer ablasınada tecavüz etmiş.

Bu ve bunun gibi olaylar toplumumuzda çoğalmaya başladı.

Peki neden?

Bir çok okurun, kapalı bir toplum ve cinselliğin tabu olarak görülmesi ve cinsel açlığa bağlayabilir sorunu. Fakat bu gibi olaylar Türkiye'nin daha da kapalı bir toplum olduğu 1980 Darbasi öncesinde böyle değildi. O zamanda cinsel açlık ve kapalı toplum vardı. Fakat bu gibi olaylar bu kadar yoktu.

Ben olayı başka yere bağlyorum.

Toplumun dejenere edilmesi projesi  Dallas'la başladı. Şimdiki TV dizilerinde aile içi ensest ilişkiler gittikçe arttı ve ülkemeiz ciddi bir sapıklık tehlikesi içinde.

Behlül'ün, yengesiyle yatması, daha sonraki dizilerin rating için aynı şeyleri yapması devam etti gitti.

Ne kadar cinsel sapıklık içeren konu varsa işlendi ve hala işlenmekte.

RTÜK dur da demiyor. Sigara'ya karşı kampanyalar başlatıldı, dumansız hava sahası istiyoruz sloganı geniş kitlelerle şarkılarla devam etti gitti.

Peki neden artık "Tecavüzlü ve Cinsel sapıklı" TV dizisi istemiyoruz denmiyor.

Sigara'nın mahvettiği hayatlardan daha fazla hayat mahvolmuyor mu?

Hamile kalan 16 yaşında ki kız bebeğini hastanede bırakıp gitmiyormu?

Hamile kalan kızkardeş abisinin bebeğini hem çocuğunu hem yeğenini toprağa gömüp, yakalanıncada hapishaneye gitmiyor mu?

Sigara ciğerlerimizi kirletiyor ama Türk Dizileri sadece bizim toplumumuzu değil Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya'da ki toplum yapılarını da tehdit ediyor, bozuyor.

Öve öve anlattığımız Türk dizilerinin bölgedeki yıkımları korkunç.

Mafya dizisi olarak başlayan gittikçe 007 Müslüman James Bond'a dönüşen, Polat Alemdar'ın "Kurtlar Vadisi" diğer ahlaksız ve seviyesiz dizilerin yanında çok masum kalıyor.

Sigara için "Dumansız hava sahası" sloganına nasıl sahip çıkıyorsak, toplumumuzda giderek artan sapıklık ve tecavüzlerin nesilleri ve dimağları kirletmemesi için "Tecavüzsüz Temiz TV yayını" sloganı da derhal başlatılmalıdır.

Yoksa daha bir çok gayri meşru masum bebek, kürtajcı doktorların elinde parçalanacak, yoksa daha bir çoğu naylon poşetle annesi tarafından boğulacak, bir çokları annesini ve babasını tanımadan hayata kahrederek Çocuk Esirgeme Kurumlarında yaşayıp 18 yaşında sokağa daha hazır olmadan yollanacak, bir mesleği olamayanları hayat kadınlığı bekleyerek bir ömür mahvolup gidecek.

Çocuklarını Çocuk Esirgeme Kurumuna bırakan anneler hayat boyu pişmanlık ve vicdani huzursuzlukla başbaşa yaşayacak.

Değer mi bütün bunlara sayın RTÜK Yetkilileri değer mi?

Lütfen TV ekranlarında TECAVÜZ sahnelerine ve ensest ilişki sahnelerine son verin. Bütün o masum bebelerin günahı boynunuzda asılı kalacak haberiniz olsun....

2010 Yılında sadece bir ayda (Ağustos'ta) 39 kadın ve çocuğa tecavüz edildi Türkiye'de. Az mı?

Not: Resim olarak Kedileri ekledim ve olaya ironi katarak okuyucunun dikkatini çekme çabası içine girdim.

Asla kendi yazımla alay edecek biri değilim. Umarım RTÜK'ün dikkatini çeker.

 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..