Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Aralık '11

 
Kategori
Astroloji
 

Bir seri katili doğum haritası ve el çizgileri ele verir mi?

Bir seri katili doğum haritası ve el çizgileri ele verir mi?
 

Doğum Haritası Analizi ve Elçizgilerinin İnsan Karakterine etkisini yazdığımız kitabımız


Doğum Haritası ve El Çizgileri, Adalete Yardımcı Olabilir mi?

Kesinlikle evet. Doğum haritası ve el çizgileri bir insanın karakterinin analizidir ve insanın içinin okunmasını en iyi sağlayan unsurlardandır ve bu psikolojiye, danışmanlığa, yaşam koçluğuna, mahkumların rehabilitasyonlarına destekçi unsurdur.

Bununla beraber hala inatla Astroloji ve Palmistry'(el çizgilerini okuma sanatı) bilim olarak kabul edilmiyor.

Bu tezimin işe yarayacağına en iyi örnek kuşkusuz Amerika'da ilk defa seri katil ünvanını alan ve 35 ten fazla kadına tecavüz edip öldüren Theodore Robert "Ted" Bundy'dir. Bu adam, "Amerikan Sapığı", "Kuzuların sessizliği" gibi Amerikan filmlerinde bile ilham kaynağı olmuş onun hayatından esin ve kolajlar yapılarak başka yapıtlar elde edilmiştir.

Peki bu adamın doğum haritası ve el çizgilerinden katil olabilme eğilimi ortaya çıkarılabilir miydi?

Bundy'in avuç içinde akıl çizgisi derin ve uzun olsa da ilk cinayetinin kayıt tarihi elindeki Akıl çizgisinin kırıklığın başladığı tarihle paraleldir.

Akıl çizgisindeki sıradışılık ve anormallik dikkat çekicidir.

Bütün bunların üzerine Doğum haritasında 12 evde Satürn ve Plüton'un Aslan Burcundaki konumuda hiç iyi değildir. 12 Ev bir insanın dışarı yansıtmadığı kenisinin hissettiği iç dünyasını yansıtırken Satürn Aslan'da zaten garezkar bir kimlik ortaya çıkarır ve Satürn bu ev de ve bu burçta berbat bir konumdadır.

İlerde bu kişinin Plütonunda 12. Evde olması nedeniyle ciddi Psikolojik yardım ve destek alması gerektiğine işarettir. Bu iki gezegenin açıları da iyi olmadığı gibi 5. Eve yakın Mars'ın yaydaki konumu cinsel ilişki düşkünlüğü ve cinsel şiddete yatkınlık olarak da yorumlanabilir. Zira böyle bir harita sahibi yetim büyürse ya da çocukken tecavüze uğrarsa o zaman bu haritanın sahibi Ted Bundy gibi bir olur. Duygu burcu AY zaten yay da iyi bir konumda değil.

Astroloji ve El çizgileri kısacası kanun adamlarının sanık'ın daha iyi tanımalarına yol açabilecek harika bir bilgi kaynağıdır. Nasıl ki suç mahalinde bırakılan parmak izi insanın o suçu işleyip işlemediğine kanıt teşkil edebiliyorsa Doğum Haritaları ve El çizgileri de insanın ruhunun parmak izlerini veren önemli bir kaynaktır.

Aritocu kafa yapısının ve geleneksel din anlayışının cenderesi altında Fal olmala mimlenmiş bu iki sanat bir türlü özgür kalamıyor.

Kuran'da üfürükçüler tarafından fal ve kısmet için kullanılıyor diye Kuran'dan vaz geçiyor muyuz? Astroloji, kuranda Buruç (Burçlar ) suresi, Pişmiş Çamur vurgusu, Necim (Yıldız) Suresi varken güçlü vurgular bulunurken daha ne kadar Doğum Haritalarının insan karakterinin izlerini anlatmasına sırtımızı döneceğiz?

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..