Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ağustos '08

 
Kategori
Siyaset
 

Bir sorun mu var? kapatın gitsin

Bir sorun mu var? kapatın gitsin
 

Artık devlette bir alışkanlık olan kapatma alışkanlığı artık refleksi diyelim bizim bayağı başımızı ağrıtacak gibi.

Devlette bir sorun oldu mu kapatılır hiç başka yolu bulunmaz nedense. Ahmedinejat geldi Cuma namazı için camiye gitti 2 saat o yol trafiğe kapatıldı. Daha öncesi de var da neyse. AKP bazı küçük hatalar yaptı direkt anayasa savcısı kapatın gitsin dedi. Tersanelerde kaza olmaya başladı kapatalım gitsin dendi. Yolda kaza oluyor milletçe o yolu kapatın gitsin dedik.

Madem her iş kapatma ile oluyordu kardeşim şu Türkiye’nin üzerinide kapatın gitsin. En azından İstanbul un üzerini kapatın yağmur kenarlara yağsın tüm sular barajlarda toplansın sonrada millet eziyet çekmesin.

Hatta biz işi iyice abartıp gözümüzü dünya ya kapatalım milletçe şimdi şimdiye adar yaptığımız gibi. Rusya da savaş olsun sokakta röportaja çıkan gazetecinin savaş hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna savaş mı var diyen gençlerden öğrenmek lazım dünyaya göz kapatmayı. Böyle işi kökten çözecek başka bir yok mu bu millette.

Bu zamana kadar Çin gibi bir Türkiye Seddi neden kurulmadı asala ve PKK için bilmiyorum. Oda kurulurdu ama gözden kaçmış sanırım. Böyle şeyler yerine İran cumhurbaşkanımı geliyor alın güvenliğini korumak göreviniz ona Türkiye de bir şey olsun hesabını veremezsiniz. Ama kapatma yerine açmayı deneyin.

Cumhurbaşkanı başka bir yoldan gitsin yol mu yok İstanbul da? Veya araçlar iyi aransın açılsın sonra gönderilsin polis mi yok memlekette. AKP kapatacağına dava açacağına uzlaşmacı tavrını göster bunlar olmasın. Tersaneleri kapatacağına önlem alın oraya aklı başında ilk denemede insan yerine kum torbası koyabilecek birini atın oraya sorunu çözün.

Yani şu milletçe kapatmak deyimini kapatın gitsin kardeşim aklınızdan.

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..