Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ağustos '12

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Bir tutam Aşk serpilsin yüreğinize

Havalar ısınınca ya hormonlar biraz daha fazla çalışıyor ya da Eros mevsimlik çalışıyor. Yolda elaleme nispet yapar gibi el ele, kol kola, göz göze, diz dize birbirine yapışık gezen çiftler size sesleniyorum!

Olan var olmayan var. Ayrılın lütfen!

Ayrılmayın. Aksine daha sıkı sarılın birbirinize, sevdiğinize, aşkınıza. Dünya’nın en güzel duygusu olan Aşk’ı yaşamayan kalmasın.

Aşk güzel bir duygu. Aşkın her türlüsü güzel. Sadece aşık olduğun kişi rahmetli olmamış ise, tek taraflı aşk bile ayrı bir güzel. Hele o sevip de kavuşamayanlar, birbirlerini deniz aşırı ülkelerde sevenler, hasretlik çekenler daha güzel yaşıyor. Dibine kadar yaşıyorlar. Damarlarında hissediyorlar aşkın kırmızısını.

Aşkın tarifi yapılmaz. Formülü yok. Söylenmiş onca söz, yazılmış onca şiir, kitap, makale vs… hepsi birbirinden farklı. Tek ortak noktaları Aşk üzerine yazılmış olması. Aşkı en anlamlı kılan aşık olanın kalbinde hissettikleri. O kalp de neler var neler. En kötü, çirkin yönlerini bile kapatır o kalpteki aşk.

Aşık olan, seven, aşk acısı çeken, sevip de kavuşamayan…  Herkese selam olsun. Bir de çiftlere sesleniyorum buradan lütfen ulu orta yaşamayın aşkınızı arkadaşım. Kıs ka nı lı yor su nuz…. Nazar değer sonra. Maazallah (:

Hanginizin kalbi nefes alıp vermekten başka -sizin haricinizde- bir başkası için aşağıdaki kalp gibi atıyor?

Aşk dolu günler dilerim…

 
Toplam blog
: 10
: 1897
Kayıt tarihi
: 24.07.12
 
 

@hataycocuk  ..