Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Şubat '18

 
Kategori
Tarih
 

Bir Vahşetin 26.Yıldönümü / Hocalı Katliamı

Bir Vahşetin 26.Yıldönümü / Hocalı Katliamı
 

Aşağıdaki parça Azerbaycan'da ele geçirilen bir Ermeni askerinin itiraflarıdır. Değerli bir Azeri dostum gönderdi. Katliam, soykırım işinin kadim bir Ermeni mesleği olduğunu unutup

 "Acaba 1915 olayları bir soykırım mıydı?" diye düşünen gafillere ithaf olunur:

...................... 

 

" BU KORKUYU İLK KEZ GÖRECEKSİN HOCALI..

Sosyal medyadaki bu gerçekler okuyucular için dehşet vericidir.

Ermeni askeri Racik Dedeyanin kayıtları olan bu yazılarda Ermenilerin Hocalı katliamı arefesindeki planları ve yaptıkları vahşetler tarif edilmiştir:

"Kuchler'ın çevresinde, Hocalı'ya saldırmadan bir gün önce toplandık. Komutanımız Suren Sumbatyan, iki sıraya girdi: "Bugün Hocalı'ya gireceğiz. Karşılaştığınız herhangi birine merhamet göstermeyin. Tüm çocuklar, yaşlılar, gençler, askerler, kadınlar ve kızları öldürün. Evlerini basın, camilerini yakın ve dini kitaplarını (kırmızı-Kur'an) kirletin. Bizim için bir intikam var.. Karabağ bizim olacak. "

"Çok yaşa Arcax" diye bağırdık. Ermeniler Suriye ve Lübnan'dan da gelmişti. Hocalı’ya girdik. O gece her birimizi öldürdük. Müslüman Türk her öldüğünde intikam gözlerimizi salladı. Tutukluları diken teline götürdük ve ayrılıncaya kadar parçalara sürükledik. Suriye'den gelen Ermeniler kafatasının iskeletini çıkarmak için onlarla birlikte özel bir alet getirdi. Bu araçla Müslüman köpeklerin kafataslarını çıkardılar ve kafatası iskeletlerinden nesneler çıkardılar.

Daha küçük yaştaki çocukları Hankendi'ye götürdük. Doktorlarımız kendi iç organlarını alıyorlardı. Kadın mahpuslara elimizden gelen kadar bastırıyorduk. Isıtılmış etlerini kötü vücutlarına yaktık. Onlara verdiğimiz işkenceden memnun kaldık. Onları camilerden birinde esir almıştık. Onların bu sahtekâr yuvasını kirletmelerini sağlamaya zorladık. Müslüman Türkler bundan imtina ettiği biz bunu yaptık ve sonra onları kendi camilerinde öldürüp kendi dini kitapları ile birlikte küle çevirdik. Tanrı’dan yardım istediler, fakat kimse onlara yardım etmedi.

Onların Tanrısı da bizden korkuyordu. Mahkumları  zorla birbirlerini öldürmeye zorluyoruz. Onlar reddettikleri zaman  onlara işkence yapıyorduk. Hamile kadınların Müslüman kadınları karnını parçalayıp, çocuklarını öldürerek  Müslüman Türklerden intikam alıyorduk. Onların öldürülmesi bizim için önemliydi.

HOCALI "

 

 
Toplam blog
: 343
: 446
Kayıt tarihi
: 19.02.11
 
 

Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunuyum. Teknoloji Yönetimi dalında mast..