Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Nisan '10

     
    Kategori
    Dünya
     

    Bir yıl içinde iki doğum 4 çocuk!

    Bir yıl içinde iki doğum 4 çocuk!
     

    İnanılmaz gibi geliyor ama gerçek. Bu kadın bir yıl içinde 2 kez doğum yaptı. 4 çocuk doğurdu. Hepsi de sağlıklı...

    İngiltere'de bir kadın, bir yıl içinde iki kez ikiz doğurdu. Prematüre(bu normal doğum zamanından önce doğan demek. mesela 8 aylık falan) doğan dört çocuk, şu an dört yaşında ve sağlıklı.

    Hazel Bowdan ve eşi Andy, 2003 yılında chat yaparken tanıştı. Daha önceki evliliğinden bir kızı olan Hazel, Andy ile evlenmeye karar verdiğinde çocuk sahibi olmayı düşünmüyordu. 2005'te evlendiler.

    Kısa bir süre sonra sabahları yoğun bulantılar yaşayan Hazel, doktora gittiğinde hamile olduğunu öğrendi fakat bu seferki bulantılar daha önceki hamileliğinden daha şiddetliydi. Doktorlar ikiz bebek beklediği müjdesini verdi.

    İLK DOĞUM 22 EYLÜL'DE

    Büyükannesi de ikiz doğuran Hazel, 22 Eylül 2005'te doğum yaptı. Prematüre doğan biri kız diğeri erkek bebeklere Hannah ve Luke adı verildi.

    İkiz bebeklerin bakım masrafları için plan yapan çifti, çok zaman geçmeden sürpriz bir haber şok etti. Sabahları meydana gelen bulantı şikayeti üzerine doktora giden Hazel, yeniden hamile olduğunu öğrendi. Üstelik yine ikiz bebeklere hamileydi.(maşallah)

    İKİNCİ DOĞUM BİR YIL SONRA 19 EYLÜL'DE

    Hazel ve Andy, diğer bebeklerin çok küçük olması ve artan masraflar yüzünden bu habere sevinemese de Hazel, 19 Eylül 2006'da doğum yaptı. Yine biri kız biri erkek doğan çocuklara Sarrah ve Connor adı verildi.
    Böylece Hazel bir yıl içinde arka arkaya ikiz doğuran şanslı kadınlardan biri oldu.

    Benim yorumuma gelirsek; ilginç bir haber ama gereksiz. 4 çocuk farklı yaşlarda olsa güzel olabilir böyle bir aile ama aynı yaşta olmaları hem aileyi maddi olarak sarsar hemde hangisine ilgi göstereceklerini şaşırırlar.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 1623
    Kayıt tarihi
    : 12.04.10
     
     

    Marmara Üniversitesi mezunuyum. Profesyonel fotoğrafçıyım. İlgi alanlarım fotoğrafçılık, futbol ve f..