Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ocak '08

 
Kategori
Sağlık
 

Bırakın gitsinler

Biz korkularla bağımlılıklarla doğmadık, bunlar bize zorla öğretildi. O halde zihnimize zorla kazınan bu duyguları artık silebiliriz.

Gelin Kuantum-Dokunuş'un büyülü gücünden sizde yararlanın.

Güzelliğinizi ve sağlığınızı tehdit eden bağımlılıklarınızdan "kuantum" gücüyle kurtulun.

Sigara bağımlılığınızı yok emek için, sadece sigarayı bırakmanız yeterli olmuyor, zorla güzellik olmaz demiş üstadlar bu da öyle. Duygularınız arasına sıkışmış sigara bağımlılığınızı körükleyen nedenlerin yok edilmesi gerekiyor.

Çünkü, sadece sigarayı bırakabilirsiniz belki, ama nedenleri hala sizde ise, o nedenleri temizlememişseniz çok yakında tekrar başlayabilirsiniz.

Yeme alışkanlığı- korkularımızda böyle. Sonradan öğrendiğimiz duygular bunlar. Bu duygular yaşamımızı karartmaya yetiyorlar, eğer yeterli ilgiyi göstermezsek. Kedi-köpek korkusu, yüksek ışık korkusu, karanlık korkusu, sınav korkusu......

Peki, ya stres. hayatımızı karartan, dostlukların, ailelerin yıkılmasına sebep olan bu amansız duygu patlaması... " ne gereği varsa sanki....."

Yeteri kadar uygulanan Kuantum-Dokunuş yaşam gücü enerjisi özünde taşıdığı olması gerektiği haline dönüştürme yoluyla duygularımızın önceki sağlıklı haline gelmesine yardımcı olur.

Reiki yaşam enerjisi, duygularımızın derinlerine yolculuk yaparak gizli kalmış acıları, sevgiye ihtiyacı olan duygularımızı canlandırır.

EFT, belli akupuntur noktalarına hafif dokunuşlarla duyguları harekete geçirerek tıkanık kalan duygularımızı açığa çıkarıp temizleyerek kendimizi dahada sevmemize yardım eder.

Mantığımız genellikle yüksek benliğimizin önüne geçer bize bir dizi bahaneler sunar: " artık iş işten geçti, değişmek çok zor... bırak uğraşmayı.... imkansız... bir şeyler yapmak için çok geç... ya aç kalırsan... ya arkadaşsız kalırsan.... ya.... ya..." liste uzadıkca uzar. Aslında bu liste bizi rahatlatır çünkü, kurban rolü oynamak her zaman rahatlatır, sorumluluk almaktan gizler bizi. Açığa çıkaramadığımız duygularımızı sigaranın hatta fazla kiloların arkasına gizlemek insanlığın en iyi becerilerindendir.

Bu noktada, yüksek benliğimize ulaşıp gerçek çözümü getirecek yanıtlar için enerji tekniklerini kullanırız, biz başaramamışsak enerjiye yol veririz o başaracaktır çünkü.

Kuantum-Dokunuş'la sizi sigaraya yönlendiren nedenleri, örneğin: yemeklerden sonra veya kahvenizi yudumlarken aklınıza gelmesini sağlayan nedenleri şifalandırıyoruz. Bu noktada kuantum-Dokunuş'un öze dönük şifası duygularınızın derinliklerindeki NEDEN'leri şifalandırarak sigara için bir neden bırakmıyor ve artık ihtiyaç duymuyorsunuz.

Bu yolla bırakıyorsunuz bir daha dokunmamak üzere....

 
Toplam blog
: 10
: 988
Kayıt tarihi
: 10.04.07
 
 

Yıllarca süren kendimi arama serüvenim boyunca bir hayli diyar dolaştım. Taaaaa Amerikalara gittim, ..