Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Hikmetullah Yetkin Gazeteci Yazar

http://blog.milliyet.com.tr/hikmetullahyetkin

12 Nisan '13

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Bırakın yapsın

Bırakın yapsın
 

Bırakın Yapsın.


Hayatımız hep aldatma oyunu değil mi sizce… Bugün seviyorum diyen, yarın ayrılmıyor mu? Canınızdan çok sevdiğiniz ve imkansız bulduğunuz kişi aniden bırakmıyor mu?

Bir bayanın sizi nasıl aldattığını öğrenmek istiyorsanız… Alta ki yazımızı dikkatli okuyun. Kadınlar genelde "ikinci kadın" olma halinde, nedenini sorgulamaya başlıyor. Çoğu kadın bunun nedeninin fiziksel görünüşünden olduğuna karar verip. -ki suçlu arama ve değiştirebileceği bir şeyi suçlu bulmak, insan doğasında var olan bir şey, bu sayede her şey daha kolay kabullenebilir bir hal alıyor- onu değiştirmekle hayatını düzene sokabileceğini DÜŞÜNMEKTE… Kadın, süsleniyor-sa, sana sürekli bahaneler uy-duruyorsa, senin yanında çekinecek ve isteksiz duruyorsa bil ki seni aldatacaktır. Sanal ortamı anlıyorsa ve sanal aleme çok takıyorsa, seni senden başkasına bahsedip, onlarla beraber olmak isteyecektir. Bugün dünya geneline bakıldığında erkeklerden çok bayanların aldattığı görülmektedir. Neden mi? Çünkü bayanlar, hazımsız insanlardır. Fazlasını isterler, en iyisini ve kendine göre olmasını isterler. Bu durumu bir fıkra ile yatıştıralım.

Kocanızı baksa bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız?

Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise söyle olmuş:

İsveçli: Neyi mi beğenmediğini sorarım.

Rus: Evi terk ederim.

Fransız: Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.

İtalyan: Kadını vururum.

İspanyol: Kocamı vururum.

Yunanlı: Her ikisini de vururum.

Türk: Benim kocam yapmaz! Yapsa ben de yaparım ma ne olmiş.

Olayı yapıştırdığımızda göre devam edelim. İnsanoğlu hep başkasından teselli bulur ama bayanlar… Her defasında teselli ararlar. Bu teselli de farklı farklı boyutlar arasında yer alır. Bayanlar ayrılınca erkek arar. Erkekler ayrılanda dost arar. Neden bunları yapıyorsunuz ki sonuçta yine ayrılık bulacak sizi… Kendinizi neden bu kadar yoruyorsunuz. Çıkmaza sürüklüyorsunuz kendinizi… Bırakın hayat sizi nasıl götürdüyse öyle gitsin. Siz uğraşmayın. O sizin için uğraşsın. Seviyorsa kalır. Sevmiyorsa çekip gider. Bir de yalandan ben seviyorum. Ben hastanım. Ben sensiz yapamam ama başkasıyla çıkarım. Demesi ne oluyor. Bırakın bu terimleri… Zamanla bunların yalan olduğunu fark edeceksiniz. Üsteki eşer ile ilgili konuyu boş verin gitsin. Zaten eşiniz veya sevgiliniz sizi seviyorsa öyle bir yola başvurmaz. Sevmiyorsa muamma…

 
Toplam blog
: 115
: 984
Kayıt tarihi
: 15.10.12
 
 

Susmak en iyi cevap olsa gerek. Basitin yorumu, ağırın taşını sayar sadece...  Hikmetullah Yetkin..