Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mayıs '13

 
Kategori
Bilgisayar
 

Biraz keyif

Biraz keyif
 

Müzik, yıllardan beri birçok toplum tarafından dinlenmektedir. Peki müziği bu kadar önemli yapan nedir? Müzik neden bu kadar çok kişi tarafından sevilerek dinlemektedir? Bu sorulara verilebilecek en güzel cevap ruhumuzu dinlendirdiği için olacaktır. Çünkü müzik dinleyen bir insan o an bütün sıkıntılarını unutur ve hayal aleminde yüzmeye başlar. Hayallerle dolu dünyada istediğinizi yapabilirsiniz. Çünkü sizin hayallerinizi kısıtlayabilecek herhangi bir şey bulunmamaktadır. Aşk acısı çeken, sevdiğine kavuşamayan, memleketini özleyen, canı sıkılan, eğlenmek isteyen kısacası herkes sıkıntılarından kurtulmak için müzik dinler. Müzik dinleyen neredeyse hemen herkes de bu sıkıntılarından kurtulur ve kendisini daha dinç hisseder.

Günlük hayatta yaptığımız işlerimizden dolayı oldukça fazla canımız sıkılabilir ve kendimizi yorgun hissedebiliriz. Bu işlerden sonra dinleyeceğimiz doğru müzikler ile ruhumuzu dinlendirebilir ve kendimizi daha dinç hissedebiliriz. Bu sayede de işlerimize kaldığımız yerden devam edebilir ve günlük hayatta daha başarılı olabiliriz. Ruhumuzu beslemenin ve daha dinç olmanın en etkili yolu da müzik dinleyerek mümkün olmaktadır.

Müzik sadece ruhumuzu dinlendirmede ve daha dinç olmamızda kullanılan bir araç değildir. Müzik aynı zamanda da beynimizi geliştirmemiz içinde kullanabileceğimiz bir araçtır. Yapılan araştırmalar sonrasında müzik dinleyen insanların dinlemeyen insanlara göre daha zeki oldukları ve daha çok fikir ortaya attıkları gözlemlenmiştir. Bu da müziğin ne kadar önemli bir araç olduğunu herkese bir kez daha göstermektedir. Müzik dinlediğiniz zaman aklınızdaki olumsuz düşüncelerden kurtulabilir, ruhunuzu dinlendirebilir ve daha yaratıcı fikirler ortaya atabilirsiniz. Bu fikirler sonrasında da iş hayatınızda ve günlük hayatınızda daha başarılı olacak ve çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceksiniz. Sizde ruhunuzu dinlendirmek ve günlük hayatta daha başarılı olmak için müzik dinlemelisiniz.

Evet bu kadar müzikten bahsetmişken sizlere müzik kanallarına ulaşabileceğiniz bir de link verelim, klipleri izleyerek türk kahvenizi de yudumlarken biraz keyif yapmaya ne dersiniz?

 

 
Toplam blog
: 80
: 2949
Kayıt tarihi
: 13.01.13
 
 

Tuncay Takmaz 1975 yılında Şişli İstanbul'da doğdu. Bugüne kadar 27 kişisel sergi açtı, çok sayıd..