Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ağustos '17

 
Kategori
TV Programları
 

Biri Bizi Gözetliyor Geri Dönüyor!

Biri Bizi Gözetliyor Geri Dönüyor!
 

Geçmiş zamanlarda yayınlanmış ve halk tarafından fazlasıyla ilgi görmüş dizileri yeniden yayınlama furyasının kucağına düşmüş durumdayız. Türk Malı ve Çocuklar Duymasın gibi dizilerin yeniden çekilmesinin ardından gözler hangi eski dizinin yeniden çekileceğine çevrildi. Kulislerde ana oyuncu kadrosunun yarısının hayatını kaybettiğini düşündüğümüz Bizimkiler ve Mahallenin Muhtarları isimli efsanelerin yeniden çekileceği falan konuşuluyor. Aman yarabbi!

Bu durum sayesinde eskileri hatırlama ihtiyacı duyan yapımcılara resmen gün doğdu. Çünkü bu yeniden hortlatma halinin yalnızca dizi ile sınırlı kalmaması, programlara da sıçraması söz konusu oldu. Bunun ilk adımları da efsaneleşmiş 2 programla ilgili haberlerle geldi.

2000'li yılların başında efsane hale gelmiş programların genelde Show TV'de olduğunu hatırlarız. Şans Kapıyı Çalınca, Benimle Evlenir Misin?, Gelinim Olur Musun?, Kaçak, İkinci Bahar, Dokun Bana, Biri Bizi Gözetliyor gibi televizyon tarihine geçmiş programlara sahip olan Show TV geçmişi özlemiş olacak ki, bu yıllara geri dönme planları yapıyor.

Bunu da BBG ile ilgili çıkan haber ile anlıyoruz.

2000 ile 2007 yılları arasında 6 farklı versiyonu ekrana gelen Biri Bizi Gözetliyor isimli efsane programın Show TV ekranlarında yeniden yayınlanacağı iddia edildi. Yeniden hortlatma hadisesinin son ürünü olan bu durum sayesinde, Show TV'nin format ve kurulum hazırlıklarına çoktan başladığı ve hummalı bir çalışmanın olduğu ifade edildi.

Daha büyük bomba ise ATV'den geliyormuş.

Bu durumdan geri kalmak istemeyen ATV'nin de Dokun Bana isimli bir diğer efsaneyi yeniden ekrana taşımayı planladığı ifade edildi.

Uzaktan bakıldığında Zaytung haberi gibi görünen bu haberler tamamen gerçek sevgili okuyucu! Yeni format üretme ya da araklama konusunda ciddi bir 'kabızlık' yaşayan yapım şirketlerinin son durumu da budur ayrıca.

Bu gidişle Popstar da geri döner mi acaba?

Allah sonumuzu hayır etsin.

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..