Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mart '16

 
Kategori
TV Programları
 

Biri onları durdursun!

Biri onları durdursun!
 

Google görsel


''İyi bir evlilik  2 şeye bağlıdır:
 
Birincisi doğru insanı bulmaya, ikincisi doğru insan olmaya,'' der Hz. Mevlana!
Bugün, programın kaldırılması için gelen %5 in şikayetleri ile RTÜK'ün gaza geldiğini söyleyerek ceza kesmesinden dolayı seslenen program sunucusunun, yanlarında olan % 70ine güvendiğini söyleyip geriye kalan % 25i hiç bir kalıba koyamaması ne ilginç? İçeriğinde yalancılık, sahtekarcılık, kibirli, maddeci, iğrenç pazarlıkların, umut tacirliğinin yapıldığı, karakterlerini küçük düşüren ve düşürülmesine izin veren senaryolarla Allah'ın koskoca 6 saatini medyaya teslim etmek caiz mi?
 
Aile kurumunu bu kadar ahlâksızlaştıran, bugün onlarca namus için cinayet işlenen bir ülkede sırf para için utanmadan insan pazarlığı yapılması, evlilik temelinin sahteciliğe dayandırılması, kötü örnek olunması... gibi Tv sesini kıstığınızda görsel, açtığınızda zihinsel sağlığa zararlı birbirinin kopyası bu programlar için sadece RTÜK değil TDK nında el atması gerekli degil mi?
Ne eğlence ne de eğitim programı olmayan yalnızca çay sektörüne katkısı olan bu programlara acilen el atılması, Türk Halkının günü ve geleceği için yeterince önemli bir neden değil mi?
Ben % 5 olmaya devam ederken inşallah yetkili birileri ciddi anlamda ilgilenir ve boşuna yaşayan bir dolu memleket insanı hayırlı bişeylere yeltenir!!!
 
Toplam blog
: 25
: 279
Kayıt tarihi
: 20.07.15
 
 

Hayat bir mikroskoptan bakmak gibi; küçüçük bir şeye yakınlaşmayı bilirsen onu gerçekten görebili..