Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ekim '14

 
Kategori
Güncel
 

Birileri bizim sabrımızı denemesin

Birileri bizim sabrımızı denemesin
 

Bizi sokağa dökmeyin, yoksa!


Şu vatan toprağında her milletten her dinden insan yaşıyor. Barış ve hoşgörü içinde birlik ve bereberliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Birbirimizin özgürlük alanlarına müdahil olmadan özgürce bu topraklarda birlikte yaşarız.

Ama son zamanlarda (buna ister provasyon deyin ister azgınlık) yaşananlara asla prim  tanımayız ve asla izin vermeyiz. 

Türk Milleti olarak bu topraklarda milli birlik ve bereberliğimizi bozacak her türlü isyana ve eyleme tahammülümüz yoktur. Sabrımız bizi bu meydanlardan uzak tutsa da bilsinler ki damarlarımızda dolaşan o kan delidir ve gereğini yapacak niteliktedir. 

Tarih boyunca Türk Milleti gerekeni zamanı gelince fazlasıyla yapmıştır. Söz konusu iç barış, milli değerlerimiz  olunca tepkisini tam manasıyla koymuştur. 

Bu vandallar hadlerini bilecektir. Sokağı yangın yerine döndüren, kamu binalarına ve insanlarımıza saldıran, yağmalama olaylarına karışanlar bunun hesabını Türk Milleti ve adaletin önünde hesap verecektir.

Türk Milleti ve Devleti tüm kurum, kuruluşlarıyla ve Milletiyle bunla rın karşısında dimdik ve ayakta durmaktadır. 

Sözde milletin velkili olarak parlementoda yer alan siyasi parti mi yoksa terör destekçisi bir yandaş mı olduğu belli olmayan insanların kendilerine çeki düzen verme vakti gelmiştir. Orası Milletin temsil noktasıdır. Milletini temsil etmeyen onun huzur ve barışını kormayan insanların orada yeri yoktur.

Bölücüler ve kendini onların yandaşı olarak görenler bilsinler ki;

Bu toprağın bir karışı bile başkalarının güdümüne bırtakılmayacaktır. Milli birlik ve beraberliğimize yapılan her saldırı gerekli karşılığını bulacak ve adaletin önünde hesabını verecektir.

 
Toplam blog
: 196
: 493
Kayıt tarihi
: 28.06.07
 
 

Doğayı seviyorum. Onun içinde yaşamayı ve güzelliklerini tatmayı seviyorum. Yaşamayı ve hatta ölü..