Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ağustos '13

 
Kategori
Siyaset
 

Birileri sayın başbakana söylesin. %50 arkasındaysa; % 50 de tam karşısında!

Birileri sayın başbakana söylesin. %50 arkasındaysa; % 50 de tam karşısında!
 

Bu dünya Sultan Süleyman'a bile kalmadı; kimseye de kalmayacak.


Birileri sayın başbakana söylesin. %50 arkasındaysa; %50 de tam karşısında! Belki de Türkiye Cumhuriyeti Devleti Tarihi'nin hiçbir döneminde olmadığı kadar.

Gezi Parkı Olayları yüzünden otoritesi sarsılan, karizması çizilen, siyasi popülaritesi tepetaklak olan bir başbakan; Matematik biliminin de ancak ve sadece işine yaradığı, işine geldiği kadarını kullanıyor! Ne yazık!

" % 50 arkamda! " demek " % 50 karşımda! " demenin açıkça söylenmemiş halidir. Elbette sayın başbakan, hala bu ülkenin en güçlü, en popüler adamı... Ancak, durup durup: " % 50 arkamda " vurgusu yapmak, her fırsatını bulduğunda: " Hala çoğunluktayız! " imasında bulunmak; sayın başbakanın, demokrasinin: "Toplumdaki tüm azınlıkların temel haklarının en iyi biçimde korunduğu yönetim biçimi" olduğundan da habersiz olduğunu gösterir. Ya da böyle davranmak, sayın başbakanın daha çok işine gelmektedir.

Ama doğru ya!... Daha geçen gün sayın cumhurbaşkanı: " Demokrasi sadece seçim sandığı demek değildir! " dediğinde; bu sözleri kendisine hatırlatarak bunun ne anlama geldiğini  soran gazetecilere Erdoğan: " Sayın cumhurbaşkanının bu sözlerle ne kasttettiğni ben bilemem! Onu gidip, sayın cumhurbaşkanına sorun! " dememiş miydi?

Madem öyle...  Bu konu üzerinde daha fazla durmaya hiç gerek yok bence.

Birileri gidip sayın başbakana söylesin. % 50 arkasındaysa; % 50 de tam karşısında! Bunu böyle bilsin lütfen.

Not: Yazıda kullanılan görsel internetten alınmıştır.

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..