Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Nisan '07

 
Kategori
Güncel
 

Birleşin

Birleşin
 

Biz birleştik, sizde birleşin. Çok mu zor birleşmek? Kurtuluş savaşında nasıl birleşildi ise kurtarıcımız Atatürk'ün etrafında, yine birleşelim. Farkı yok sanki o günlerdeki tehlike ile bugünkü tehlike arasında. Hatta daha da tehlikeli içimizdeki uçurum. Dünyanın kritik gelişmelerinin göbeğindeki Türkiye, her an meydana gelebilecek karışıklıklar karşısında, tek yumruk olmasının gerektiği bir dönemde maalesef gerici bir uçuruma itilmek isteniyor.

Rejim değişmez diyenler tabanlarına bir baksınlar. Arkalarından kimler geliyor. Onların bu ateşe gözleri dönmüş bir şekilde nasıl yaklaştıklarını görmüyorlar mı? Milli Eğitim Bakanı "okulları gerici gösterilere alet edenler hakkında soruşturma açılacaktır" hikayesi anlatıyor. Okullar kime bağlı? Haberi mi yokmuş? Fethullah'ın apartman dairelerindeki ağabeyleri öğrencilerimizin beyinlerini yıkamaya devam ediyor. Devletin önemli merkezlerindeki türbanlılar çığ gibi büyüyor.

Birleşin ve ortak bir noktada buluşun. Türkiye Cumhuriyeti'nin verdiği Kurtuluş savaşında verilen mücadele, iyi bir neden değil mi birleşmek için? Bu toprakları kanlarıyla sulayan şehitlerimiz, kutsal bir neden değilmi birleşmek için? Çocuklarımız ve onların geleceği, iyi bir neden değil mi birleşmek için? Sınırlarımız ötesinde işgal altındaki ülkelerin durumları, iyi bir neden değil mi birleşmek için?

Birleşemediğimiz için geldik bu günlere. Görünmez bir işgal altında ülkemiz. Seçimler yaklaşıyor. Türkiye için son şans bu seçim. Geriye dönülemeyecek bir rejim değişikliğine doğru gidiyor güzel ülkemiz. Tersanelerimiz işgal edilmedi. Yok edildi tersanelerimiz. Halkımız ve politikacılarımız için son viraj bu viraj. Lastiği patlak bir kamyon gibi yokuşun başındayız hepimiz. Bugünkü Cumhuriyet meydanı'ndaki mitingteydim ve kamyonu yokuşun başında durdurduk bugün. Destek bekliyoruz Türkiye'm. Yetişin gücümüz tükenmeden yetişin ve birleşin.

METİN ÖZKAYA

 
Toplam blog
: 116
: 3217
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

İstanbul' da doğdum. Antikacı, saray restoratörü ve eksperim. Antika konusunda 50’ye yakın belgesel ..