Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '20

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Bisiklet Hayatım...

Bisiklet Hayatım...

EFENDİM; Bendeniz için her fırsat bulduğumda sportif faaliyetlerin en başında bisiklet kullanmak gelir. Özelliklede ihtiyacım olan bisiklet sürme sporunu zevkle ve keyifle yaparım.

BİSİKLET SPORU SAYESİNDE, Boş zamanlarımı kendimle, doğayla, doğadaki canlılarla ve tabi vücudumun bütünü olarak addettiğim çok sevdiğim bisikletimle en iyi şekilde değerlendirmiş olurum.

BENDENİZE GÖRE, Bisiklet sporunu çocuklarımıza ve gençlerimize sevdirmeliyiz. Bisiklet sürmeye bir engeli olmadığı sürece küçüğünden büyüğüne tüm insanlar bu son derece sağlıklı, huzur ve mutluluk veren doğa dostu sporu bireysel veya kolektif olarak arkadaşlarla bir arada yapmalıdır.

BİSİKLET SPORU YAPMAK, Çevik ve sağlıklı olmamızı sağlar. Ayrıca Vücudumuzun bir bütün olarak, çalıştırdığından kendimizi daha iyi daha zinde hisseder, kötü alışkanlıklardan uzak durur, genç kalırız. İnsanlar sosyal canlılar olduklarından hem kendileri, hem bisikletleri hem de başkaları ve çevreleriyle ilgilenerek, geziler sırasında bir çok şeyi öğrenir, özgüven kazanırlar.

BENDENİZDE, Bisiklet sporunu ve başka sporları yaparak, kendimi her anlamda çok daha iyi hissedip, hayatın getirdiği zorluk ve sorunlardan büyük oranda el ayak çekerek, uzaklaşmış oluyorum. Günlük yaptığım her bisiklet turu veya gezisinde stres atıyor, bedenen, zihnen ve ruhen yeniden dünyaya gelmiş gibi oluyorum.

BU YÜZDEN, Sağlıklı yaşam için bisiklet sporunu ve beğendiğimiz, sevdiğimiz ve ilgi duyduğumuz diğer spor dallarını da mutlaka kendimize hayat felsefesi edinmeliyiz.

SİZLERİNDE, Severek yaptığı spor türleri arasında bisiklet, dağcılık, yüzme, voleybol, hentbol, buz pateni olabilir. Bunlar sayesinde kendimizi mutlu ederek ve yeni dünyalar keşfederek, hayatı güzel yaşamanın yollarını bulabiliriz.

 
Toplam blog
: 643
: 67
Kayıt tarihi
: 20.02.17
 
 

Eğitim Durumu Halkla İlişkiler Yüksek Lisansı İsletme Fakültesi Sosyoloji Bölümü Gazeteci ..