Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Bitsin artık dur deyin

Bitsin artık dur deyin
 

Yeter artık inanın televizyonu açıp haber dinleyesim gazete okuyasım ve hatta arkadaşlarla bile konuşasım kalmadı. Bu tartışmalar iyice ortalığı germeye başladı. Bazı insanlar ve gruplar işi öyle bir noktaya getirdi ki inanın midem bulanmaya başladı.

Ramak kaldı insanlar artık meydanlarda kavga edecekler. İnsanlarımız yeterince birbirine düşman edildi. Nefes alamıyoruz. İyice kinlenmeye ve kutuplaşmaya başladık. Bizden birisin veya değilsin. Devlet dairelerinde bile insanlar birbirine nefretle bakmaya başladı.

Birileri çıkıp bu ülkede hem savcı hem hakim hemde mahkeme olup karar veriyor. Devletin resmi memurunu be kurumunu yönlendirmeye çalışıyor. Senin bu ülkede yapacak neyin kalmış. İdeolojini ve inançlarını işine karıştırmısın insanlara yanlı bakıyorsun. Sonra gelmiş laiklikten bahsediyorsun. Bir kere tarafsız ol. adeletle hükmet. İnaçların ve ideolojin uğruna bu ülkenin kanunlarını ve mevkilerini kullandın ve emekli oldun. Bırak geride kalanlar bari işini tarafsız yapsın.

Bazı gruplara ve kişilere deineceğim. Bunlar kendilerini çok iyi biliyor. Yapılanın yanlış olduğunu da. Haftasonu yapılan eylemde kürsüye yaşlı bir bayanı çıkarıyorsun ve eylem adına başındaki baş örtüsünü çekip alıyorsun. Unutmaki bu millet kurtuluş savaşında ve o büyük mücadelesinde kadınınbaşındaki baş örtüsünü zorla çıkarmaya kalkışmış düşmana haddini bildirmiştir. Bildirmeye de devam edecektir. Bu terbiyesizliği yapan esasında ne yaptığının farkında değil.

Yapılan değişikliği kabul etmeyebilirsin. eyleminide yaparsın. Pankartlar taşırsın. Ama birilerinin kutsal saydığına hakaret edemezsin. islama inanmayanların peygamberimize yaptığı saygısızlık neyse senin yaptığında odur. Ama gafillik almış başını gitmiş farkında olmadan bu rezillikleri yapıyorsun veya yaptırıyorlar.

Uyanın ve kendinize gelin. Ülkenin geçmişine, tarihine, ananelerine ve inançlarına hakaret etmeyin. Bir Sütçü İmam efsanesi vardır. Ve bu efsane kurtuluş savaşının bir basamağıdır. Bundan nefret edenler kendilerini sorgulamalıdır. Zira altında yatan gerçekler bu ülkede Çanakkale Zaferini gerçekleştirmiştir. İstanbulun Fethini yapan ruh Kurtuluş Savaşını gerçekleştirmiştir. Bunu inkar edenler maalesef şimdi meydanlarda ve insanları kışkırtma peşindeler.

Yeter artık bitsin bu isyan ve hakaretler. Zira iş çirkinleşmeye başladı ve farklı yerlere gidiyor. Üzülmek elde bile değil.

 
Toplam blog
: 196
: 493
Kayıt tarihi
: 28.06.07
 
 

Doğayı seviyorum. Onun içinde yaşamayı ve güzelliklerini tatmayı seviyorum. Yaşamayı ve hatta ölü..