Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Bıyık Ekimi yapıldığı anlaşılır mı

Bıyık Ekimi yapıldığı anlaşılır mı
 

Bıyık ekimi yaptıran hastalarımızdan sık gelen bir soru olduğu için konu hakkında bilgi verme ihtiyacı duydum. Bıyık ekimi işlemlerinde aynen saç ekim işlemlerinde olduğu gibi kaliteli ince çalışılmış ve doğal sonuçlar elde edilmek için yapılan titiz bıyık ekimi ekim sonrası bir müddet sonra kişiler tarafından fark edilmez.

Bıyık ekimi yapıldığını anlamak için çok dikkatli bakılması incelenmesi gerekir. Bunun dışında bir de tabiki bir estetik cerrah bıyık ekimi yapılıp yapılmadığı anlayabilir. Estetik cerrah larla çok sık karşılaşmadığınızı düşünürsek, bıyık ekimi sonrasında kişilerin bıyık ekimi yaptırdığınızı anlaması çok zor. 

Yukarıda belirttiğim gibi bıyık ekimi yapılırken doğallığa çok dikkat edilmesi şart. Bu titizlikle hareket edildiğinde çok sağlıklı ve sizi mutlu edecek sonuçlar alabilirsiniz. Bıyık eksikliği genetik bir problem. Bıyık bırakmayı seven ve onların gür ve doğal görünmesini isteyen tüm hastalarımız için bıyık ekimini tavsiye ediyorum.Bıyık Ekimi Ameliyatları hakkında daha detaylı bilgi için “Bıyık ekimi” adlı makalemize bakınız.

Op Dr Ali Mezdeği

Webhttp://www.sacekimmerkezi.com

Tel    : 0212 241 3 241

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..