Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '18

 
Kategori
Deneme
 

Biz Bu Davanın İçinde Doğduk

Davada ilk yürekli birkaç kişi ile yola çıkılır inançları önlerini açar onların yollarını bu inancın ideolojisiyle donatırlar. Sonra yoldan bazı görenler gelir. Bunların amacı kendilerine yandaş aramaktır, gidecekleri yolları baştan farklı olsa da o yol bitene kadar bu dava yolundanmış gibi yürürler. Bazılarının da yolu davayla kesişir, gelirler.
 

Her yolda olduğu gibi az değildir çukurlar, tümsekler. Bu davada daha çoktur. Bu zorluklarda arınılır, temizlenilir.

Yolda çıktıklarını yolda bulduklarıyla değişenler olur.. Onlar artık sapmıştır yolu. Dava yoluyla alakaları kalmamıştır. Öyle ki fitne ve iftira ile beslenir bu zatlar. Yolda sapmadan ilerleyenlere, bu dava yolunun zorlukları yetmezmiş gibi birde bu insan görünümlü şeytanların baskıları eklenir. Eklenir ve eklenir..

Ama birgün hepsi bu kutsal yolun, Allah tarafından korunduğunu anlayıp kendilerini kızgın ateşe atıp yok ederler. Ve bu zorluklardan arına arına, yürüyen inancıyla, yüreğiyle, vatan ve bayrak aşkıyla yanıp tutuşanlar kalır. Ve artık onlar saftırlar, özlerinden başka kimse olmadığı için ideolojilerinin sonundaki kurdukları hayal artık hayal değil yaşanılan öznedir.

Yılmadık, yılmayacağız ve yıldıramayacaksınız, yıldıramayacaklar. Biz başaracağız.
Sağlıcakla kalın...
 

 
Toplam blog
: 17
: 149
Kayıt tarihi
: 06.12.17
 
 

İzmir 27.Dönem Milletvekili Adayı/ Bizim yanımızda ancak inandıklarımız vardır. Yanımızda olamaya..