Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '11

 
Kategori
Güncel
 

Biz mi çok akıllıyız yoksa onlar mı çok akılsız?

1: Fransa, ELEKTRİK ENERJİSİNİN %77'SİNİ NÜKLEER SANTRALLERDEN SAĞLADIĞI İÇİN geri kalmış tek avrupa ülkesidir diyebilir miyiz.

2: Fransa, nükleer santraller türizmi çok fazla engeller denilmesine ragmen ELEKTRİK ENERJİSİNİN %77'SİNİ NÜKLEER SANTRALLERDEN SAĞLADIĞI halde niçin halen Avrupanın en çok turist çeken ülkesidir?

3: Nükleer santraller çevre için felakettir denilmesine ragmen ELEKTRİK ENERJİSİNİN %77'SİNİ NÜKLEER SANTRALLERDEN SAĞLADIĞI halde Fransız şarapları niçin hala Dünyanın en çok aranan ve ülkeye milyarlarca dolar gelir getiren ürünü olmaya devam etmektedir?

4: Amerika hakkında ELEKTRİK ENERJİSİNİN %20'SİNİ NÜKLEER SANTRALLERDEN SAĞLADIĞI İÇİN dünyanın en geri kalmış ülkesidir diyebilir miyiz?

5: Güney Kore o kadar ilginç bir ülkedirki, ELEKTRİK ENERJİSİNİN %40'INI NÜKLEER SANTRALLERDEN SAĞLADIĞI İÇİN Asyanın en geri kalmış ülkesidir. Onun içindirki; Aynı din, ırk, ülke, kaynaklara sahip olan Küzey Korede insanlar açlıktan ölmemek için ağaç kabuklarını kemirirken Güney Korede kişi başına milli gelir 40 000 dolarları çoktan aşmıştır.

6: Güney Afrika Cumhuriyeti o kadar ilkel bir ülkedirki, ELEKTRİK ENERJİSİNİN %7'SINI NÜKLEER SANTRALLERDEN SAĞLADIĞI İÇİN Afrikanın en geri kalmış ülkesidir. Onun içindirki; Afrika ülkelerinin çoğunda insanlar açlıktan sinek gibi ölürken (BAKINIZ SOMALİ) Güney Afrika Cumhuriyetinde kişi başına milli gelir 22 000 dolarları çoktan aşmıştır.

7: İsveç o kadar garip bir ülkedirki, ELEKTRİK ENERJİSİNİN %44'ÜNÜ NÜKLEER SANTRALLERDEN SAĞLADIĞI İÇİN Kuzey Avrupanın en geri kalmış ülkesidir. Onun içindirki; çelik üretilirken çok miktarda elektrik enerjisi harcamak gerektiğinden İsveç çeliği dünyanın en kaliteli çeliğidir.

8: Almanya o kadar saf bir ülkedir ki, ELEKTRİK ENERJİSİNİN %34'ÜNÜ NÜKLEER SANTRALLERDEN SAĞLADIĞI İÇİN Avrupanın Fransadan daha da geri kalmış ülkesidir. Onun içindirki; iki dünya savaşında da yenilip yerle bir edilmesine rağmen hala Avrupanın tek süper gücü ve ekonomisidir. Bu yüzden de binlerce vatandaşımıza iş vermiş, onlara çöplerini toplatmış, lağımlarını temizlettirmiştir.

9: AMERİKA O KADAR ANLAŞILMAZ BİR ÜLKE Kİ; CAN DÜŞMANI İRAN NÜKLEER SANTRAL KURMAYA KALKTI DİYE İRANA SAVAŞ AÇMAYA BAHANE ARIYOR. MİLYARLARCA DOLARINI VE ONBİNLERCE ASKERİNİ GÖZDEN ÇIKARARAK İRANIN NÜKLEER SANTRAL KURMASINI ENGELLEMEYE ÇALIŞIYOR. MADEM Kİ NÜKLEER SANTRALLER ÇOK ZARARLIYSA AMERİKANIN CAN DÜŞMANI İRANIN NÜKLEER SANTRAL KURMASINI TEŞVİK ETMESİ GEREKMEZ MİYDİ. AKILSIZ BU AMERİKALILAR. BİR TEK BİZİM ÇEVRECİLER AKILLI. ELLERİNDEN ÖPMEK GEREKİR

 
Toplam blog
: 65
: 1039
Kayıt tarihi
: 26.11.11
 
 

Yüksek nükleer fizikçi ( İ.T.Ü.) En son Ankarada bir devlet üniversitesinde BİLGİSAYAR dersin..