Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Temmuz '08

 
Kategori
Ruh Sağlığı
 

Biz pimlerimizi çekersek!...

Biz pimlerimizi çekersek!...
 

Yeterrrr!!!


Son gelinen noktada son yaşananlarda gösteriyor ki; oldukça komplike bir terör olayıyla daha karşı karşıyayız. Terör olaylarının arkasındaki sis perdesi kalkmadıkça her gün binlerce insan ölmeye, biz de lanetler okumaya devam edeceğiz.

Terörü çözümlerken toplumsal, ekonomik, sosyolojik bir çok değeri, bileşeni göz önüne almakta, terör ve terör saldırılarından kim ya da kimlerin karnı doyuyor irdelemekte yarar vardır.

Terör uluslararası bir sorundur ve ne yazık ki bazı devlet veya devletler tarafından el altından veya açıktan desteklenmektedir. Bu gün Güngören yarın gün görmeyen kuytuluklarda pimi çekilen, ateşlenen bombaların failleri ne iş yapar, nereden geçinir, parayı nereden bulur, samimi olarak araştırılmadıkça ve her kim olursa olsun ipi çekilmedikçe bu zelzelenin duracağı yok.

Ben bu ve buna benzer terör olaylarının kıçı kırık PKK tarafından bu denli de komplike bir biçimde ve düzenekte yapılabileceğine kuşkuyla bakıyorum. Eğer öyle ise bile dediğim gibi bunlara kimin destek verdiği az çok biliniyordur. Süre giden bunca terörden sonra bile hala terörün kökünün kazınamaması ne hikmettir.

Belli ki oynanan oyun büyüktür ve yaratılmak istenen bu kaosun, karmaşanın arkasında çok daha büyük pazarlıklar yapılmakta, hedefler konulmaktadır.

Tüm bu terör olaylarını izlemek zorunda kalan Türk toplumunun da zaten sınırda olan, sınırda seyreden ruh sağlığının ipi her gün biraz daha incelmektedir. Ha koptu, ha kopacak. Biz pimlerimizi bir çekersek sizinkine de benzemez. Haberiniz ola!

Ve bu terör olaylarını yaratanlar veya çanak tutanlar, sanmasınlar ki yaptıkları yanına kalacak. Eninde ya da sonunda hesapları görülecek, defterleri dürülecek. O zaman kaçacak delik arasınlar kendilerine.

Hiç kimseye ama hiç kimseye başsağlığı ya da Allahtan rahmet dileyemiyorum, çünkü bu başsağlığı dilemekle geçebilecek, yutkunabilecek bir acı değil.

Değiiiillll....

Lanet olasıcalar. Yeter artık! Yettiiii...! Türk milleti üstüne oynadığınız oyunlar...

Yürek var mı lan siz de yürek... Yüzlerce insanın canına kasteden ve sol yanında yürek yerine bomba torbalarıyla gezen götü boklu yüreksizler. Yeter artık... Defolun gidin ülkemizden!

Defolun gidin ülkemizden...

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..