Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mart '12

 
Kategori
Güncel
 

Bizde zaman aşımı yok!

Bizde zaman aşımı yok!
 

2 Temmuz 1993…

Sivas Madımak Oteli…

37 can “Allah-u Ekber” nidalarıyla ateşe verildi.

Dönemin Sivas Belediye Başkanı Temel Karamollaoğlu’na göre ‘cayır cayır’ yanmadılar. Dumandan hayatlarını kaybettiler. Aradaki ayrım çok önemliymiş. İkisinde de insanlık yoksun. Ne ayrımı!

13 Mart 2012…

Mahkeme 19 yıl sonra Türkiye’nin değişmediğini bir kere daha gösterdi. Savcı “insanlık suçu değildir” dedi ve mahkeme kamu görevlileri olmadıkları için zaman aşımı kararı verdi.

Yıllardır aranan sanıklardan biri Sivas’ta ölüyor diğeri ise askere gidiyor, evleniyor, çocuğunu nüfusa kayıt ettiriyor ama bulunamıyor. Allah istihbaratımıza zeval vermesin!

28 Şubat’ı gündeme getirenler, kürsüden seslenenler nedense Sivas Katliamı’nı ağızlarına bile almıyorlar. İşlerine gelen kısımları gür sesle dile getirenler 37 canı geçiştirerek bunun yalnızca bir zaman aşımı değil, “insanlık aşımı”, “vicdan aşımı” olduğunu da gösteriyordu.


28 Şubat’ın mağduriyetini anlatan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan zaman aşımı kararı için, "Milletimiz için, ülkemiz için hayırlı olsun" diyebilme gafletinde bulunabiliyor. Hem '28 Şubat’ın sorumluları hesap verecek' diyeceksiniz hem de o sürecin en önemli olayının sümen altı edilmesine yardım edeceksiniz.

Necmettin Erbakan Sivas Katliamı için, “Bunları yapanlar gene bulunmaz. Çünkü arkasından CIA çıkar. Tıpkı Uğur Mumcu cinayetinde olduğu gibi, katilleri bulamazlar” demişti. Zaman aşımı kararının verildiği aynı gün CIA Başkanı David Petraeus’ın Erdoğan’ı ziyaret etmesi nedense Suriye ile ilişkilendirildi.

“Genetiği Değiştirilmiş Vatandaş” (GDV) sürüsü; yalnızca işine gelenleri duyan kulaklar, duyarlılığı alınmış kalpler, ayak oyunu cambazı ayaklar, sorgulamayan, eleştirmeyen, biat etmeye yönlendirilmiş beyinler, 3 maymundan biri gözler, devlet adına kurşun sıkan eller ve gerektiğinde açılmayan ağızlar, bu ülkenin karanlık tarihini yazdılar. Bugünlerde organ nakli konusunda Türkiye adından baya söz ettirdi. Ama ne zaman ki vicdan nakli yapılır işte o zaman tıp tarihine değil insanlık tarihine geçeriz.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Meral Güler
twitter.com/meralguler

 
Toplam blog
: 22
: 551
Kayıt tarihi
: 01.07.09
 
 

Gazeteci - Editör ..