Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mayıs '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Bizi bekleyenler

Nerdeyse her yerde Cumhuriyet mitingi yapılıyor. Sizce bunun sonucu ne olacak? İstediklerimizi elde edebilecek miyiz? Peki istediklerimiz neler?

Bunları hiç düşündünüz mü, düşünebilecek zaman ayırdınız mı kendinize. Ne bekliyorsunuz acaba. Benim nerdeyse hiçbir beklentim kalmadı. Herşey ortada. Devletin başına geçecekler de belli. Her seçim döneminde yaşananlar da belli. Birileri halka bir sürü sözler veriyorlar sonucunda ise olan halka oluyor. Kısır döngünün içinde kaldık, dönüp duruyoruz...Hiçbir ilerleme kaydedemiyoruz. İnsanlar kendi ceplerini doldurmakla meşgul olduğu için kimse bir başkasını düşünmüyor.

Seçim zamanı geliyor ve yine yaşananlar aynı. Hadiiii sil baştanbir daha.
Nereye kadar gider ki bu böyle. İlerlemenin tam aksine koşarak gerilere düşüyoruz. Kendi içimizde bir karışıklığa sürükleniyoruz. Elimiz kolumuz bağlı kalmamak için, sesimizi belki duyurabiliriz ihtimaliyle meydanlara koşuyoruz.
Cumhuriyetimizi savunuyoruz, o güzel ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırıp bizi kimse ayıramaz mesajları veriyoruz. İnşallah bizi kimseler ayıramaz ve Cumhuriyetimizi sonuna kadar ayakta tutar ve koruruz.

 
Toplam blog
: 4
: 388
Kayıt tarihi
: 08.04.07
 
 

25 yaşındayım. Evliyim. İlkokul öğretmeniyim. Mesleğimi çok seviyorum. Zorluklarla fazlasıyla karşıl..