Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Kasım '12

 
Kategori
Güncel
 

Bizi buraya sokmayanlar utansın!

Bizi buraya sokmayanlar utansın!
 

Hüseyin Çelik, ”Bürokratik cumhuriyet alışkanlıklarını terk etmek istemeyenler, Türkiye’nin bürokratik cumhuriyetten demokratik cumhuriyete geçişini hazmedemeyenler seslerini yükseltiyorlar” dedi.

Daha sonrasında ise konuşmasına cumhuriyetin koruyucusu sadece cumhurdur dedi. E peki madem cumhuru halk koruyacaktı neden bu coşkuyu kutlayanlara zulmettiniz? Tamam gösteri izinsiz yapıldı ama her izinsiz gösteride aynı şeyi yapmıyorsunuz? Orda pkk sempatizanları olasaydı aynı şeyi yapacakmıydınız? Cumhuriyetin polisini cumhuriyetin korucusuna saldırtman nasıl bir zihniyetin ürünüdür? Bie ülkenin başkentinde o ülkenin en büyük gününü kutlamak neden yasak olur? Son 13 yılda giderek milli bayramlarımızın yozlaştırıldığının hatta kutlanmadığının farkında mıyız sevgili ülkem?

Aslında başbakan bütün niyetini 29 Ekim resepsiyonunda gösterdi. '' Bizi buraya sokmayanlar utansın'' bu cümle aslına herşeyi özetledi. Resepsiyonlara önceden türbanlı eşleri ile katılamadığını kastediyor ama aslında cümlenin altında ki gerçek onları oraya almayanlara yani Türkiye Cumhuriyetine nasıl bir kin güttüğünü nasıl bir hırs olduğunu gösteriyor. 

Valilikler terör örgütünün açıklamalarına, açlık grevi açıklamalarına, aponun doğum günü kutlamalaıra izin verirken; Cumhuriyet kutlamalarına izin vermiyor. Ve bunu dile getiren Fatih ALTAYLI'ya hadsiz ve kendini bilmez diyor. E başbakan olmak insanlara hakareti gerektirmiyor sanırsam. Ama kendine ne deseler hemen dava açar neden çünkü o padişah aman pardon yanlış oldu başbakan diyecektim klavyem sürçtü.

 
Toplam blog
: 54
: 944
Kayıt tarihi
: 10.02.12
 
 

Artvin- Hopa doğumluyum.elektrik-elektronik mühendisiyim. İşten fırsat buldukça kendimce yazdığım..