Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

Bizim Hikaye / Elibol Kardeşler Devlet Yurduna mı Yerleştiriliyor!

Bizim Hikaye / Elibol Kardeşler Devlet Yurduna mı Yerleştiriliyor!
 

Med Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt’un yazdığı, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı “Bizim Hikaye” 7 Aralık Perşembe akşamı Fox Tv’de ekranlara geliyor.

Başrollerini Hazal Kaya (Filiz), Burak Deniz (Barış), Reha Özcan (Fikri), Yağızcan Konyalı (Rahmet), Nejat Uygur (Hikmet), Zeynep Selimoğlu (Kiraz), Alp Akar (Fikret) ve Ömer Sevgi (İsmet) rolleri paylaşıyor.

Bu akşam 15.Bölümü ekranlara gelecek olan Bizim Hikaye çok iyi gidiyor. İzleyici tarafından tutulmasında, Hazal Kaya ile Burak Deniz faktörü öne çıkıyor. Barış ile Filiz'in aşk hikayesi, Barış'ın Filiz'in güvenini kaybetmesi ile kötü gider. Barış ortalıkta gözükmez, inzivaya çekilir.

Diğer taraftan;

Elibolların evlerine gelen Çocuk Hizmetleri görevlisi evin ve çocukların halini görünce çocukların devlet yurduna yerleştirilmesi gerektiğini söyler.

Fakat Filiz, Cemil’in yardımıyla görevliyi bu durumun bir yanlış anlaşılma olduğuna ikna eder. Şimdi yapmaları gereken görevli tekrar gelene kadar babalarını ayık tutmak ve yalandan da olsa düzenli bir hayat yaşadıklarını göstermektir.

Barış kimseye haber vermeden inzivaya çekilmiştir. Cemil’e verdiği söz yüzünden ne Filiz’e dönebilmekte ne de durumu ona anlatabilmektedir. Filiz’in anılarına tutunmaya çalışırken git gide daha karanlık bir hale bürünen Barış, durumu düzeltmenin ve Filiz’e dönmenin bir yolunu bulabilecek midir?

Hikmet, Muazzez’in hayatına girmesiyle daha önce yaşamadığı duygular yaşamaya başlar. Fakat bu sahte ilişkinin akıbetinin ne olacağından kendisi de emin değildir.

Şeyma’nın evden kovmasıyla Fikri uzunca bir süre ortalıklarda görünmez. Bu sırada Şeyma da Haşim’in sırrını öğrenebilecek midir?

Barış’ın mahalleyi terk etmesiyle amacına ulaşan Cemil, Filiz’le yakınlaşmaya çalışmaktadır.

Filiz ise bir yandan ailesini bir arada tutmaya çalışırken bir yandan da Barış tarafından terk edilmenin acısını yüreğinde yaşamaktadır. Filiz tüm bunlara göğüs gerebilecek midir?

Bizim Hikaye yeni bölümü bu akşam Fox Tv ekranlarında olacak.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Dizi hakkında bilgi ve görseller Fox Tv sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..