Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Eylül '17

 
Kategori
TV Programları
 

Bizim Hikaye, Hazal Kaya’nın Şanslı Gününde Yayında

Bizim Hikaye, Hazal Kaya’nın Şanslı Gününde Yayında
 

Hazal Kaya’nın son yıllarda oynadığı ki araştırmalarıma göre “Adını Feriha Koydum” dizisinden sonra her oynadığı dizi Perşembe geceleri yayına giriyor.

Bunu Maral dizisinde sizlerle paylaşmıştım. Perşembe Hazal Kaya’nın uğurlu zaman dilimi. Tıpkı diğer dizileri gibi şansı çağırmak adına Bizim Hikaye de Perşembe gecesi karşımıza çıkacak.

Çok veryansın, hezeyan, heyecan ile yeni diziyi bekleyenleri ekran karşısında görmek isterim. Ne de olsa “olmaz, yapılmaz, bu değil” nidaları ile basını meşgul eden Bizim Hikaye dizisini inadına reytinglerde birinci sıraya taşımanız ve zirvede tutmanız gerekiyor. Haaa, reyting konusu başlı başına bir girdap, bunu da buraya not edeyim! Reyting ölçen cihaz evinizde yoksa pek reytinge katılamıyorsunuz. Ama yayın aldığınız sistem bu verileri şirketlerle paylaşıyor. Neyse bence siz seyredin, gerisini boş verin!

 Benden size söylemesi!

Şimdi dizi detayına girecek olursam:

Tabi ki Shamelees dizisi bire bir ekrana aktarılamazdı. Ne de olsa yozlaşmış bir aile öyküsünü izleyenlere izlettirmek “yoz düşünceyi ayakta alkışlamak “ olurdu.

Türk izleyiciyi ekrana çekerken aslında gerçek, hayatı al-aşağı olmuş insanların öykülerinin hayatın içerisinde bu tarz ailelerin olduğunu biliyoruz. Dünya dizi piyasasına satış amaçlı da çekilen dizinin hedef kitlesi Ortadoğu, Balkanlar, Güney Amerika, Asya….

O sebeptendir ki zaten Amerikan ailesinin kıstırılmış ve kışkırtılmış öyküsü hedef kitlesi içerisinde değil! Ayrıca Amerikan dizilerinin çürümüş aile yapısı anlatımını biz Türkler çok güzel evip- çevire biliyoruz. İnanın dünya pazarındaki yeri orijinal dizilerden daha fazla önemseniyor ve satış buluyor. Hayatın içinde bizim gibi yaşayan toplumların ilgiyle izledikleri dizilerimizin, daha yaratıcı ve özgün senaryolarla değer bulmasını diliyorum.

14 Eylül Perşembe saat 20:00 de Fox Tv’de  buluşmak üzere, haydi özlem giderelim!

Hayatta özlemsiz yaşamanız dileği ile…

 

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://facebook.com/pages/Ece-Er

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..