Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Bizim Hikaye 2 Gün Türkiye Gündeminde Kaldı

Bizim Hikaye 2 Gün Türkiye Gündeminde Kaldı
 

Beni takip ediyorsanız bilginiz vardır. Hazal Kaya, LatAm fanlarının da katılması ile koskocaman bir aile oldu. 26/10 Bizim Hikaye dizisi sırasında Hazal Kaya ve Burak Deniz’e Arjantin’den destek geldi ve saat 20:00 de örgütlediği diğer ülkelerle birlikte TT çalışmasına katıldı.

O kadar başarılı bir çalışmaydı ki: #tekgerçek etiketi 30 dakika sonra Türkiye’de 40 dakika sonra da Arjantinde 1 numara oldu. Bu kadar kısa sürece lider koltuğuna oturan dizi ne zaman liderlikten iner diye beklemeye başladım.

İnmek ne kelime ertesi gün bile gündemde 1 numarada Bizim Hikaye vardı. Arjantin’de 15.500 etkileşim ile birinciliği kapan dizi, gün sonunda 31.500, Türkiye’de ise ertesi gün etkileşimi 49,200 kadar yükseldi.

Şimdi “bunlardan bana ne?” diyen arkadaş için ayrı bir açıklama yapayım.

Hazal Kaya, aurası çok güçlü kimliğe sahip bir oyuncu. Bizim Hikaye dizisinin içerisinde gerçek karakterler var, sanki yan komşumuz, arka mahalleden biri var bu dizide.

Burak Deniz- Hazal Kaya’nın partnerliğine saygı ve sevgi duyan bir hayran kitlesi ile karşı karşıyayız. Asla unutmadıkları Hazal Kaya- Çağatay Ulusoy partnerliğini önümüzdeki ayın 18 inde dünyaca anarken, Hazal Kaya’nın dizisine destek olmayı da ihmal etmiyorlar.

Latin Amerika’da anladığım kadarı ile sosyal medya çok yaygın değil. Twitter kullanmasını bilmiyorlar, Facebook ve Instagram hesapları az, ama olsun aşkları büyük!

Bu iş örgütlenme işi!

Durum böyle olunca işlerin aslında ne kadar zor olduğunu anlamış olmalısınız. Femir, Femir-Greece, Haz-Çağ, LatAm,… gerçekten sizin gibi fanlar bulunmaz! Bu güzel insanlar, ilk aşkları için mücadeleleri devam edecek ama Hazal- Burak çiftini ve Bizim Hikaye’yi destekleyerek.

Bir ellerinde telefon, gözleri bilgisayar ekranında oynayan dizilerinde ve hem de attıkları twitlerle dizilerini TOP yapacak kadar çok seviyorlar.

Türkiye dahil 40’a yakın ülkenin aynı anda aynı aşkla twit atmasını kolay sananlara gelsin bu sonuç.

Gerçekten bu TT çalışmasına katılan herkesin melek yüreklerinden öpmek lazım!

Hiç yılmadan, Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya’yı tekrar aynı projede görmek istemelerini de ayrıca alkışlıyorum.

Hayranların bu aşkını ancak tarih yazar!

Hayatta tarihe yazılacak işler yapmanız dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..