Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Bizim Hikaye 4.Bölümde Olaylar Arasında; Filiz & Barış Aşkı Başlıyor!

Bizim Hikaye 4.Bölümde Olaylar Arasında; Filiz & Barış Aşkı Başlıyor!
 

Med Yapım'ın yapımcısı Olduğu; Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan'nın başrollerini paylaştığı dizi 'Bizim Hikaye'de abla Filiz'in başı dertten kurtulmuyor. Önce babasını Barış'ın Filiz'in başından atmak için Yunanistan'a gönderilmesi, sonra da Barış ile tekrar İstanbul'a getirilme macerası... Şimdi kız kardeşi Kiraz'in küçük bir çocuk kaçırıp eve saklaması ortalığı karıştırır. Filiz'in başı dertten kurtulmuyor.

Bizim Hikaye dizisi ne kadar çok eleştirilse de bence iyi gidiyor. Amerikan yapımcılara ters gelse de bu hikaye adı üstünde İstanbul'un kenar mahallerinde geçen tam bir Bizim Hikaye... Bazılarınıza yavan gelebilir. Barış ile Filiz'in bu kadar gürültü arasında gelişen aşkları diziyi renk katacak.  Filiz'in Barış'a; "Hayatımıza böyle bodoslama giremezsin." Demesine; Barış ateşli öpücüğü ile cevap verir.

Evdeki bitmek bilmeyen sorunlara bütün enerjisiyle çözüm bulmaya çalışan Filiz Kiraz'ın çocuk kaçırmasıyla ne yapacağını şaşırır.

Barış her zamanki kıvrak zekasıyla Filiz'in imdadına yetişir. Çocuğu sağ salim ailesine teslim edebilmek için planlar yaparken, tüm aile Kiraz'ın zarar görmemesi ve sorunun çözülmesi için Barış'la birlikte hareket eder.

Barış'ın çocuk kaçırma olayından aileyi kurtarmaya çalışması ve Kiraz'ı mutlu etme çabaları derken kendisiyle ilgili gizem de büyümektedir. Küçük kızın kaçırılması mahallede kargaşaya sebep olurken, Fikri bu durumu kendi lehine kullanmak ister.

Kendisini arayan Haşim'den bu fırsatla kurtulmaya çalışırken bir taraftan da Şeyma'nın gözündeki yerini sağlamlaştırmaya uğraşır.

Rahmet'in gün geçtikçe Müjde'ye olan ilgisi artarken, Hikmet de sürekli Esra’nın yanında olup onu Asım’dan korumak ister.

Neriman'ın baskılarına dayanamayan Tufan ise Tülay'a plansız bir sürpriz yapar, ne var ki bu sürpriz de yeni yalanların kapısını aralar.

Bu olaylar arasında Filiz - Barış aşkı başlıyor! Bu aşk, AFK'daki Feriha - Emir aşkını unutturamaz ama, neticede uyumlu güzel bir çift oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=Vx0jThpWBiQ

Bizim Hikaye'nin 4.bölümü bu akşam Saat:20.00'de Fox Tv. ekranlarında olacak.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Haber ve görseller Fox Tv dizi sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..