Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Temmuz '18

 
Kategori
TV Programları
 

Bizim Hikaye Dizisi Taze Kanlar ile Yeni Döneme Hazırlanıyor

Bizim Hikaye Dizisi Taze Kanlar ile Yeni Döneme Hazırlanıyor
 

Fox Tv’nin Perşembe gecesi 1.lik tahtını kimselere kaptırmayan dizisi Bizim Hikaye, yeni döneme yeni isimlerle devam edecek.

Ayrılıkların yaşandığı diziler kervanına katılan Bizim Hikaye dizisi için hayranlar biraz endişeli.

Bu ayrılıklar genel olarak her sezon sonunda yaşanabilen cinstendir. Bizler ekranda sezon finali seyrederken, dizi projesinin kamera arkası ve oyuncu kadrosu çoktan yeni sezon anlaşmalarını yapmışlardır. Bazı çalışanlar aynı projede kalmayı kabul ederken bazıları da başka projelere geçmek üzere yapım şirketleri ile veda tokalaşmasına gitmiştir. Bu haber bizlerin kulağına gelene kadar da projeye yeni eklenen isimler belli bile olmuştur.

İşte Bizim Hikaye dizisinde de aynen böyle oldu!

Biz Serdar Gözelekli’nin ayrılık haberini aldığımızda Med Yapım Koray Kerimoğlu ile anlaşmayı yapmıştı. Yapım firmaları genelde daha önce kendi bünyesinde çalıştırdığı ve memnun kaldığı isimleri öncelikle düşünür. Koray Kerimoğlu da Med Yapım’ın iki projesinde yardımcı yönetmen koltuğunda oturdu. Yapımcı firma bu sefer de Koray Kerimoğlu’nu Bizim Hikaye yönetmen koltuğuna oturttu. Serdar Gözelekli’nin bir sezon boyunca zirvede tuttuğu dizinin kaptan köşkünde Koray Kerimoğlu’nun da aynı başarıyı yakalayacaklarını düşünüyorum.

Bir değişiklik te Senaryo ekibinden!

Bizim Hikaye dizisi bildiğiniz gibi Shameless dizisinden uyarlamadır. Uyarlama dizilerin senaryolarının daha kolay işlendiğini zannedenler yanılıyorlar. Bir dizi uyarlamak tıpkı bir terzinin eski takım elbiseyi tadilata ile yeni bir bedene uydurmaya çalışması  gibidir.

Ya uymazsa!

Terzi nasıl “Ya uymazsa! Ya pot yaparsa!” endişesi ile işini yaparsa uyarlama yapan senaristte sürekli aynı şeyi düşünür ve ekstra beyin hücresi öldürür. Bizim Hikaye dizisi çok iyi bir uyarlama dizidir. Bunu başaran da Banu Bozkurt Kiremitçi’dir. Emeğine sağlık çok başarılı bir iş çıkarttı. Ama artık senaryoyu yazdığı klavyenin başından kalktı ve yerine Seray Şahiner oturdu. Aslında çok da yabancı olmadığımız senaryo diline sahip birine emanet Bizim Hikaye dizisi.  Kayıp Şehir, Şeref Meselesi, Sultan dizilerinin usta senaristi oturduğu koltuğun hakkını verecektir.

Panik yapacak bir şey yok!

Med Yapım, Bizim Hikaye dizisini en az bir önceki sezonda başarı ile sürdüren ekibi kadar kuvvetli bir kamera arkası ekibi ile yoluna devam ediyor. Fox Tv Perşembe akşamları reytinglerde başa oynayan dizisi ile bu sezonda da “Reyting Savaşları”na devam edecek.

Herkese bol şans dileyelim!

Hayatta şansınızın bol olması dileği ile….

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..