Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Bizim Hikaye Dizisinin Uluslararası Arenada Yolculuğu Başladı

Bizim Hikaye Dizisinin Uluslararası Arenada Yolculuğu Başladı
 

Fox Tv’nin başarılı yapımlarında, yapımcılığını Med Yapımın üstlendiği, yönetmen Serdar Gözelekli’nin yaptığı, başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan… oynadığı Shameless dizisinden uyarlama dizi Bizim Hikaye’nin yolu beklenen aşamaya geldi.

Geldi diyorum çünkü pek bundan bahseden köşe yazısına rastlamadım.

Bizim Hikaye dizisi daha yayına girmeden hakkında negatif eleştirileri ile gündeme gelmişti. Bu öykünün Türkleşmeyeceğini savunanlar şimdi sanırım bir yerlerde saklanıp, Bizim Hikaye dizisini seyrediyorlardır. Her sene Cannes’da yapılan Mipcom- Television and Entertainment Fuarına (Uluslar arası televizyon ve eğlence Fuarı) her yıl Türk dizileri ve filmleri kendilerini tanıtıp pazarda yer almak için giderler. Bu fuarın en popülerlerinin Türk dizileri ve filmleri olduğunu söylemeliyim. Dizi sektörü uzun bir süredir Türklerden soruluyor, seyredildiği ülkelerde dizilerimiz çok beğeniliyor.

Bu yıl da 16 Ekim’de Türkiye’nin bu fuarda “büyük tanıtımı” vardı. Bizim Hikaye de bu kervana katılan dizilerimizden biriydi ve oldukça yoğun ilgi gördü. Tabi bundan da söz edenine pek rastlamadım, neyse…

Türkiye dağıtımcısı Calinos  Entertainment şirketi Bizim Hikaye dizisi için büyük bir premiere hazırlıyor. Meksika Cancun’da yapılacak olan gösterim aslında dizinin uluslararası arenada pek çok izleyeninin olmasından kaynaklanıyor.

Hazal Kaya dendiğinde oynadığı bütün kadın karakterler siliniyor ve her şey Feriha’ya bağlanıyor.

 Bu sefer Hazal Kaya’nın oynadığı iki karakter zirve mücadelesinde çünkü Filiz en az Feriha kadar sevildi. Feriha öldü gitti, dizi bitti hala gönüllerde, Filiz ise yeni doğdu ama bir o kadar da sevildi. 14 Kasım gecesi gerçekleşecek olan gösterim Filiz’in yaşam hırsını izlememize neden olacak.

Feriha unutulmaz bir karakter ve yanına hep Emir adı geldi. Hayranları onlara (Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy) Femir adını yakıştırdı. Şimdi ise Filiz denince akla Barış geliyor. Hayranları onlara ( Hazal Kaya ve Burak Deniz) Barfi adını yakıştırdı. Size göre kim kazanır bu yarışmayı bilmem, benim bildiğim dünyanın sevdiği iki hayal ürünü kahraman daha, gerçek hayatta varmışçasına seviliyor.

Bu oyuncuların, ekibin başarısıdır!

 İşte bir dizi daha ölümsüz diziler kervanına katıldı. Katıldı diyorum çünkü Bizim Hikaye dizisinin hali hazırda ekranlarda olduğunu düşünürsek, şimdiden bu kadar büyük hayran kitlesini avuçlarında tutan bir yapım, dizi bitse de kalplerden, hafızalardan dizinin etkilerinin silinmeyeceğinin kanıtlıyor.

Bakalım dünya arenasında Filiz mi, Feriha mı kazanacak? Onu bunu bilmem bildiğim tek doğru her durumda Hazal Kaya’nın kazanmaya devam edeceğidir. Yolun açık olsun “Küçük Dev!”

Hayatta kazananın siz olması dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..