Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mayıs '08

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Bizimkiler her zaman böyle

Bizimkiler her zaman böyle
 

Şunu belirtmeliyim ki sağcısı, solcusu, ulusalcısı, islamcısı hepsi böyle saf ve sadakatlidir. Ama doğrunun peşinde ama yanlışın önemli olan onu benimsemesi ve kabul etmesidir.

Evet ne kadar kabul etmesekte gerçek bunlar. Yanılma payı aslında yok denecek kadar az. Biz birbirimize kızdıkça, içimizde ayrılıklarımız dışarı çıktıkça daha çok böyle sıkıntılara düşeriz.

Hani birilerini şuçluyordukya, onlar kimdi; sahte şeyhlerin ve sahte hocaların peşinden gidip soyulmak, yolunmak bunun yanında tacizlere uğramak gibi olayların içine girenler. Şimdilerde ayıplayanlar böyle ters durumu kendi içlerinde yaşıyorlar. Hem de yakından. Milyonlarca kişiyi ücretli bir platforma üye yap, ardından sürekli bir şeyler vaad et. Sonra gel elindekini karşı bir gruba sat. Sonrada savunmanı yapmak için bahanelerini sırala.

Bahanelere yine bizim saflar inanır. Bakalım mı bahanelere:

1- Televizyon kanalı işletmek günlük 1.500 milyon dolar istiyormuş ve çok maliyetliymiş. Sonra diyorki yeni televizyon kanalı yolda en kısa zamanda kuracağım. Madem masraflı niye kanal kuruyorsun? Madem kanal kuruyorsun elinde hali hazırda bir kanal var niye satıyorsun? Diyorsun ki borcum vardı onun için sattın? Peki bu kanalı hangi parayla kuracaksın ve kimleri kaç paraya çalıştıracaksın. O kadar paran var mı? Yine borç yapıp elden mi çıkaracaksın?
2- Siyasi parti kuruyomuş. O da yolda imiş. Siyasi parti neyle kuruluyor? Neyle örgütleniyor? Kanal kurmak için paran yok parti kurmak için nerden para bulacaksın? Paraları bulurken kimlere gebe kalacaksın?
3- Aldığım paraları geç onları borcuna dağıttın. Anladık. Peki platformdan oluşturduğun fon nerede ve onları kim kullanıyor? Yoksa o paralarla mı hayallerini gerçekleştireceksin?

Aslında bu sorulara daha bir çoklarını eklemek mümkündür.Ama kısaca şunu demek istiyorum.

Siz ve sizin gibiler ister bu cepheden ister öbür cepheden olsun artık bu milletin yakasından düşün. Bu milletin kanını sömürmeyin. Duyguları ile oynamayın. Onlar bu ülke için ölürler. Sizsler ise bu ülkeyi menfaatleri için sömürürsünüz. Yazıktır. Artık yeter...
 
Toplam blog
: 196
: 493
Kayıt tarihi
: 28.06.07
 
 

Doğayı seviyorum. Onun içinde yaşamayı ve güzelliklerini tatmayı seviyorum. Yaşamayı ve hatta ölü..