Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Borsa Mühendisi Serdar Şimşek

http://blog.milliyet.com.tr/borsamuhendisi

28 Ekim '19

 
Kategori
Spor
 

BJK-GS Maçı - Ruh Aranıyor!

Artık Galatasaray’ımızın bir iyi bir kötü oynaması bizi şaşırtmaz oldu. Bu dediğimizi dün bir kez daha gördük. İlk yarı özellikle 15. Dakikadan sonra oynanan iyi ve baskılı oyundan sonra ikinci yarı sanki bir başka takım varmış gibi sahada olmayan ve etkisiz bir Galatasaray izledik.

Artık konu taktik, oyuncu ve sistem olaylarını aşmış durumda, biz ruh arıyoruz! Bunun başka bir açıklaması olamaz. İlk yarı yüzde 60 ile oynayan bir takımın ikinci yarı pozisyonu bile olmaması ruhsuzluğun göstergesi

İlk yarı maça Beşiktaş hızlı başlasa da özellikle 15. Dakikadan sonra Galatasaray ağırlığını ortaya koydu. Hatta bir ara özellikle Feghouli ile sağ kanattan yaptığımız ataklar çok etkiliydi. İşte bu anlarda golü bulmak çok önemli. O golü bulamayınca, ikinci yarıya da çok etkili başlayamadık

İkinci yarı Beşiktaş’ın net pozisyonlar bulması ile başladı. Kalede yine Muslera geçit vermedi. Ama O da bir yere kadar takımı tutabiliyor. Marcao’nun rakibini arkadan takip etmesi sonucu golü yedik. Sahi o bölgeden sorumlu oyuncu golde neredeydi acaba!

Hakem de aynı Beşiktaş gibi ikinci yarıya baskılı başladı, gördüğü sarı kırmızılı oyuncuya kart çıkardı. Marcao’nun sarısı akıl tutulması olmalı ama eminim hiç bir yerde bu konuşulmayacak, kutsal ittifak lobileri sağolsun!

Fatih hocanın maç sonu açıklamaları çok yerindeydi. Eğer kendisini Fatih Terim’den daha çok Galatasaraylı ilan eden var ise ve Fatih Terim Galatasaray’dan gitsin diyorsa, o kişi gitsin önce Galatasaraylılığını sorgulasın!

Daha biten bir şey yok, önemli olan biz ruhla oynayalım. Tek rakibimiz kendimiziz, çünkü tek büyük Galatasaray’dır

Herkese sarı kırmızılı günler dilerim

Serdar Şimşek

@spormuhendisi

 

 
Toplam blog
: 98
: 237
Kayıt tarihi
: 18.08.10
 
 

Herkese selamlar, Ben Serdar Şimşek. İzmir Ödemiş doğumlu olup, Elektronik mühendisi, işletme Lisan..