Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Şubat '18

 
Kategori
Blog
 

Blog Açmak Sandığınızdan Kolay

Blog Açmak Sandığınızdan Kolay
 

Blog aç


Blog ve blog açmak isteyenler, öncelikle güzel bir konu belirlemeli ve bu konunun hangi kitlelere hitap ettiğini, ziyaretçi durumunu düşünerek aktif konular arasından blog açacaklar güzel bir başlık ile blogunun ziyaretçisini canlı tutabilir ve aktif şekilde internette var olabilir. Bu yazımızda sizler için birkaç akla gelebilecek popüler ya da ilgi odağı olabilecek başlıklar ile karşınıza çıkıyoruz.

Bildiğiniz gibi blog açarken en önemli şey blog başlığıdır ve blog başlıkları için öneride bulunduğumuz alanlardan seçip kullanıma dökebilirler.

Spor

Bildiğimiz gibi spor hem sağlık açısından hem sosyal aktivite olarak hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Eğer blog açarken başlık arıyorsanız spor başlığı hem ilgi görebilir hem çeşitli aktiviteler paylaşılbilir.

Şiir ve Edebiyat

Şiir ve Edebiyatta günümüzde oldukça ilgi gören konulardan biridir. Özellikle şiiri ve edebiyatı seven, bu konuda tarihi geçmişe sahip bir toplum olarak bu başlığımızda oldukça ilgi görecek ve popüler bir konu olarak kayda geçecektir.

Kadın ve Kadının Toplumdaki Yeri

İnsanların var oluşundan bu yana her dönem tartışılmış ve hep konuşulan bir konu olarak hayattaki, toplumdaki statüsü önemi konuşulan kadın ve kadının yeri özellikle konuşulması gereken konulardan birisidir.

Yemek

Yemek sevenler, farklı kültürlere farklı mutfaklara misafir olmak isteyenlerin uğrayacağı bir blog olacaktır ve günümüzde mutfaklar oldukça zengin olup farklı kültürlerin yemekleri hep merak edilmiştir. Tarihten beri toplumlar kendi mutfağını tanıtmaya çalışmış, sahiplendikleri, övündükleri, dünyanın tanıdığı yemekleri hep gün yüzünde tutmak istemiştir. Siz de bu durumu blog konusu olarak görebilir ve farklı kültürlerden farklı tatta yemeklere değinebilirsiniz.

Teknoloji

Bu da klasik ama günümüzde oldukça dilde dile gezen ve hayatımızın her anında var olan bir başlık olma özelliğine sahiptir. Teknolojik ürünler, teknoloji ile ilgili haberler neden sizin oluşturacağınız bu başlık altında olmasın ki.

Sosyal Medya

Bu başlıkta sosyal medya da gezen haberler, komedi tarzında paylaşımlar, trend paylaşımlar yer alabilir. Kısacası sizin blogunuz da bir sosyal medya olabilir ve çeşitli misafirleri karşılayabilir.

https://www.blogacmak.com

 
Toplam blog
: 6
: 219
Kayıt tarihi
: 04.02.18
 
 

10 yıldan beridir bilişim sektöründe çalışıyorum. Blog ve web site yönetimi üzerine uzmanlaştım. ..