Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ekim '10

 
Kategori
Blog
 

Blog başlığı düştü kel göründü

Blog başlığı düştü kel göründü
 

Blog çiçeğinin polenlerini, aktarabildiğin kadar çoğalırsın. Çoğalmak; fikrinin ulaşabildiği belleklerde yer bulup , iz bırakması anlamında bir ifadedir. İyi olsun, kötü olsun, her blog bir öz taşır. Kimi alıntı, kimi taklit, kimi ise ilk defa gün yüzü görmüştür. Blog başlığı , çiçeğin rengidir. Ne kadar alacalı olursa o kadar çok böcek çeker üzerine. Mesele; fazlasıyla çiçeğe ulaştırmaktır polenlerini.

Binlerce yanardağ vardır yeryüzünde, lakin dikkat çeken, için için yananlar değil, köpürenler patlayanlar ve taşanlardır. İlk patlama blog başlığıdır. Görülen, duyulan ve anlaşılan; beyne ilk vuruşu yapan bloğun başlığıdır. Tekdüzeliğe alışmış bir sosyal çevre, aykırı betimlemeler algıladığında, şapkayı hemen kaldırıp altındaki saçın rengini görmek ister. Hayal kırıklığı yaşandığı da olur, şapkanın altından kel bir kafa çıkabilir. Lakin blog yazarı, attığı başlıkla yumurtayı döllemiştir bir kere. Paylaşımların doğuma dönüşmesi için gerekli kromozom uyumu da varsa yeni fikir çocukları sarar etrafı. Kromozom uyumu için gereken, yaşama ortak bakış açıları ve ilgi ortaklığıdır. Bazen yarı zebra yarı at fikir tayları peydahlanır. Net bir renkleri yoktur, melezdirler. Gri tonlarıyla yarınlara ulaşamazlar. Paylaşımların zenginliği için uçuk blog başlıkları ve altında çekici bir bayan resmi, mutfaktan gelen kokuları merak ettirir. Önemli olan tencerenin kapağının altıdır. Yazarlar hemen paylaşıma açmaz kaleme dökülenleri. İyi bir pilav, kandan koyu bir çay gibi etkili olsunlar diye demlerler yazılarını. Mahzende yıllanmış bir şarap misali patlatırlar, sırası gelince mantarını.

Başlık ilk görüşte aşkın timsalidir. Anahtar gibi açabilirse derinde bir kilit, fikirler dünyası nüfus patlaması yaşar. Olduğu gibi görünen veya göründüğü gibi olan başlıkları seçmek bize kalmıştır. Siz hangisini seçerdiniz ?

 
Toplam blog
: 63
: 547
Kayıt tarihi
: 19.07.10
 
 

Bir arkeolog gözüyle dünyaya bakan, aşk gözüyle kendini kazan, can gözüyle kainatı bulan, adam gi..