Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Aralık '06

 
Kategori
Blog
 

Blog başyazı

Blog başyazı
 

Milliyet Blog ana sayfasındaki son değişimden sonra bloglarla ilgili yazılar için bir pencere gördüğümde aklıma geldi, blog başyazısı.

Blog editörlerimiz zaman zaman veya belirli aralıklarla blog sayfasına başyazı yazsalar iyi olmaz mı? O günlerde blog sayfasıyla ilgili yapılanları, yapılacakları anlatsalar, blog yazarlarından ve yazılarından seçmeler sunsalar. Bloglarla ilgili genel istatistikleri yayınlasalar: Gönderilen yazı ve galeri sayısı, halen yayında olan yazı ve galerilerin sayısı, yazar başına ortalama yazı sayısı, yazıların okunma sayılarının günlere ve saatlere dağılımı… Periyodik olarak yayınlanan bu gibi ve diğer istatistikler ve blog içerikli yazılar bazı blog yazarlarının ilgisini çekebileceği gibi, yazar adaylarının karar vermelerine yardımcı olacaktır.

Blog başyazısı blog ana sayfasında bir yerde sürekli durur, yeni yazı geldiğinde diğeri arşive gider. Biz de “Blog Başyazarı”na tıkladığımızda arşivdeki başyazılara ulaşırız. Blog başyazıları editörlerin imzasıyla olabileceği gibi “Milliyet Blog” imzasıyla da yayınlanabilir.

Başyazılara yazılacak yorumlar bloglarla ilgili yeni bir tartışma ve haberleşme ortamı oluşturur. Bu tartuşma ortamı da daha iyi blog sayfaları için görüşler ortaya çıkarır.

Milliyet Blog editörlerini blog başyazıları yazmaya davet ediyorum.

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..