Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '07

 
Kategori
Blog
 

Blog şablonları!

Blog şablonları!
 

Milliyet' te blog yazarı olmak hoşa giden bir duygu aslında. Ancak şu şablonumuzu da değiştirebilsek tam anlamıyla özgür olabiliceğimizi düşünüyorum.

Tıpkı yazılarımızın onaylanması gibi bizim oluşturduğumuz şablonlarda onaylanabilse bu çok sevindirici bir durum olur. Tabi ki sitenin gidişatında problem olmaması için basit bir tema üzerinde en azından renklerle ve banner resmi ile başlayabilsek çok güzel olur.

Sonuçta blog umuzda kendi düşüncelerimizi yansıtıyoruz ancak şablonun sayfamızın açıldığında karşımıza çıkan görüntünün bir nebze olsun bizim sevklerimize uygun olabilmesi daha iyi olur. Sadece renklerini bile değiştirebilsek bu bir özgürlüktür. Belli bir kaç şablonu binlerce kişiye bölüştürmektense, herkes kendi zevkine uygun bir şablonun rengini ve banner ını değiştirse ve bu onaylandığı takdirde yayınlayabilse o şablonla?

Ya da tamamen nasıl ki yazılarımızı ekliyoruz bizim oluşturduğumuz şablonlarda herkesin şablon listesinde görüntelenebilse?

Böyle bir uygulama bence inanılmaz olur. Sevdiğimiz hergün ziyaret ettiğimiz sayfanın istediğimiz renk ve resimlerle bezenmiş ve tam anlamıyla bizi yansıtması hoş olmaz mı?

 
Toplam blog
: 34
: 984
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

Yoktur hakkımızda söylenecek söz... Hakkımız da yoktur, hakkımızda birşey söylemeye zaten... Bir eli..