Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '13

 
Kategori
Blog
 

Blog tıklanma sayısı nasıl arttırılır..!

Blog tıklanma sayısı nasıl arttırılır..!
 

Bu sorunun cevabı çok ama çok basit! İçinde; “porno, seks, Hürrem Sultan, Şehzade Deli İbrahim’i kim boğdu, yiyerek zayıflayın, kı..zı yayarak kilo almayın, Acun damdan düşmüş, yetenek sizsinizde danalar bostana dalmış ” gibi sihirli kelimeler kullanmanız yeterlidir!

Öncelikle tüm sanal ortamda şakıyan gazetelerin internet sitelerine girin ve kilit cümleleri bulun! Sonra afili bir başlık atın! Anahtar kelimelere de en çok tıklanan kelimeleri yazın. Mesela; ” Facebook, Google, Youtube, Galatasaray, Fenerbahçe,  Beşiktaş, Muhteşem Sülümen, Kıvanç Tatlıtuğ öldü,  internet sitelerinden voli nasıl vurulur,  blog ortalama sayısı nasıl arttırılır! Basen nasıl yuvarlatılır, Yeteneksizsin'iz de , kim ne demiş, ne yapmış, ne  giymiş “ gibi…

Ondan sonra bir koşu et pazarı vitrinlerinden güzel bir resim çektiniz mi ortama işlem tamamdır. Ama resim epey afili olsun ha! . Şöyle bakanın aklı uçkurundan yere düşsün. Bir daha toparlayamasın kendini denyo, hatta bin tane akıllı bile çıkaramasın onu bu afyondan! Haydi şidmi yelkenler fora, iskele alabanda, çoğalsın tıklamalar libido  kalksın şaha! 

Ha bu arada son bir şey daha,  belki benim yazdığım gibi, 'bir şeyleri arttırmanın yolunu' da yazabilirsiniz! Artan ve büyüyen şeyler her zaman dikkat çekicidir. Ama şunu da sakın unutmayın, boyu değil işlevi önemlidir. Tıkı değil çıkan tıkırtısı önemlidir.

Ha bu arada yine son bir şey daha,  sakın sözlerimi kimse üzerine alınmasın, ya da alınsın mı! Yine de dürüstçe söylemek gerekirse, ben ne diyorsam, kesin; fesatlığımdan ve  hasetliğimdendir ! Kıskancım ben arkadaş! Niye beni okumuyorlar, neden bende tıklama performansında 4-5 haneli sayılara ulaşamıyorum... Neyse ben daha yeniyim zaten! Bir de şu Milliyet Blog denetmenleri yazılarımı yayınlarken resimlerimi de yayınlasalar diyorum. Unutmasalar diyorum! Ama yine de onlara eyvallah demeden geçemiyorum. Mesela benim gibi nereye dalacağı belli olmayan bir dananın yazısını bile yayınlıyorlar ya, helal olsun! Ha yazının bu kısmı yazının bekası ve yayını için yazılan bir yalakalıktı.Yerseler gari...

Ha bir de şu 28 Şubat vakası var! Yahu 28 Şubat’ı anlatan yazıyı, haliyle 28 Şubatta yayınlansın diye 15-20 saat önce değerli denetimlerin dikkatine  sunmama rağmen; neden benim kı…çı kırık yazım 28 Şubat bitiminden 4 dakika sonra, yani  00.04’de yayınlıyor ki! İnanın bunu hiç anlayamadım!  Acaba dilimin uzun olmasıyla alakalı olabilir mi. Ya da;  ota, yüne, tüye mesaj atmamla ilgisi olabilir mi. Aman neyse ney, sonuçta kedidir kedi, elbet o da bir gün karşıdan karşıya geçer.

Kutay Bilgehan

 
Toplam blog
: 35
: 4626
Kayıt tarihi
: 15.01.13
 
 

İzmir doğumluyum, İstanbul'da yaşıyorum. Şirketlere, ' insan kaynakları ve bilişim teknolojileri'..