Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mayıs '07

 
Kategori
İzmir
 

Blog Treni bizi İzmir'e götür.

Blog Treni bizi İzmir'e götür.
 

Bilet alıp yolcular arasına katılalı çok az bir zaman oldu, o nedenle, "Daha yenisin biraz bekle bakalım, senden önce binenler var, sırayla, " diyeceksin ama bu benim senden ilk ve son dileğim.

Bizi İzmir'e götür.

Ankara'ya gidemedik. İstanbul'a da gidemedik. Marmaris, Çanakkale, Manisa'ya da. Hiç olmazsa İzmir'i, oradaki coşkuyu görelim. Orada kutlamaların farklı yaşanacağı söyleniyor. Görmek, o coşkuyu, o mutluluğu biz de yaşamak, paylaşmak istiyoruz.

İzmir'de günlerdir süregelen heyecanlı bekleyiş doruk noktasında. İnsanların içi içine sığmıyor. Yerel medya saat başı haberlerinde İzmir'lileri, Ege'lileri bilgilendirmeye devam ediyor. Bazı blog yazarlarımızda bir kaç gündür bu konuyu işliyor.

İzmir'de büyük bir sınav var. Bazı kesimlerce 'ilgi görmeyip, işin suyunu çıkardılar' düşüncesi olsa da Ege'liler ve İzmir'liler bu sınava çoktan hazır.Tandoğan ve Çağlayan mitinglerini gördüler, en az onlar kadar ses getireceğiz diyorlar gölgede 33 dereceye varacak olan sıcaklığa rağmen.

Medya da olayları anında haber yapabilmek uğruna canla başla çalışıyor. Yaptıkları söyleşiler akşam haberlerinde yerini alıyor. Emniyet güçleri bir olay çıkmaması için her zamanki görev bilinci içinde. Körfezde gemiler, tekneler, kayıklar coşkuya ayrı bir renk katacak. Başka mitinglerde göremeyeceğimiz tablolar çıkacak ortaya.

Bir çok TV kanalları naklen yayınlayacaklarını duyurdular.

Ayrıca Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle Trabzonspor ile yapacağı karşılaşma, İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak. İzmir'e bu iki mutluluğu bir arada yaşamak düşüncesiyle gelen Fenerbahçe'liler de çok fazla. İzmir'deki otellerde kalacak yer yok. Büyük bir kalabalık mitingden sonra doğru stada koşacak, yer bulmak için. Atatürk Stadı bir rekora daha imza atmaya hazırlanıyor.

Şampiyonluk turunu bu özel günde, İzmir'de, Atatürk Stadı'nda atabiliriz.

Böyle tarihi anlar çok ender bulunur. İzmir'liler ve komşu illerden gelenler arasında bizde yerimizi almak istiyoruz. Bu coşkuya ortak etmek için "N'olur, bizi İzmir'e götür."

 
Toplam blog
: 240
: 2494
Kayıt tarihi
: 13.04.07
 
 

6 Mayıs, bir Hıdırellez günü "Merhaba dünya" demişim. Geçen elli küsur yıl. Bir şarkı vardır Osma..