Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ocak '09

 
Kategori
Blog
 

Blog yarışması başlıyor!

Blog yarışması başlıyor!
 

Olimpos dağındaki ateş, tutkuyu, cesareti ve fanteziyi simgeliyor


TUTKU, CESARET VE FANTEZİ

İçimizdeki çocuk ne istiyor? İçimize dönelim ve ona bu kez izin verelim. En büyük tutkusu nedir ve nasıl bir tutku özlemi var? Cesur muydu ve nasıl bir cesaret sergilemek isterdi? Çılgın mıydı ve nasıl bir çılgınlık yapmak isterdi? Fantezileri nelerdi ve nasıl fantezi yaşamak isterdi? Bu yarışma ile ilk kez içinizdeki çocuk özgürce kendini dile getirecek ve en iyi olan tutkuya, cesarete ve fanteziye ödül verilecek.

Blog tarihinde ilk kez düzenlenecek bu yarışmaya tutkulu, cesur ve çılgın olan herkes katılabilecek. Ve aralarından en iyi on kişi seçilecek ve bu on kişi arasından en iyi olana bizim ressamdan bir tablo ödül olarak verilecek.

Yarışmaya katılanlar bu üç ana temada yer alan tutku, cesaret ve fantezi başlıkları altında önce yaşadıklarını ve daha sonra yaşamak istediklerini blog sayfamın mesaj bölümüne iletecekler. Ve gelen mesajlar arasında eleme yapılacak ve en iyi bulduğumuz on kişi ilan edilecek ve bu on kişi arasından birinciyi blog yazarları oy kullanarak seçecekler.

Kazanan arkadaşımız ressamın bir tablosunu ödül olarak alacak. Bu keyifli yarışma gündelik yaşamlarımızda yeni bir heyecan yaratacak, bizlere keyifli anlar yaşatacaktır. Bu yarışmaya aday olmak isteyen herkes, bu yarışma yazısına yorum yazarak yarışmaya katılma talebini ortaya koyacaktır.

Yarışmacılar TUTKU başlığı altında ilk yaşadıkları yoğun tutkuyu ve yaşamak istedikleri tutkuyu mesaj kutusuna göndereceklerdir.

Yarışmacılar CESARET başlığı altında gösterdikleri en büyük cesareti ve göstermek istedikleri cesareti mesaj kutusuna göndereceklerdir.

Yarışmacılar FANTEZİ başlığı altında yaşadıkları en güzel fanteziyi ve yaşamak istedikleri en güzel fanteziyi mesaj kutusuna göndereceklerdir.

Haydi yarışmamız başlamıştır. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun.

Hayalleriniz, tutkunuz ve cesaretiniz daima sizinle olsun.

 
Toplam blog
: 137
: 1054
Kayıt tarihi
: 05.01.07
 
 

1951 İstanbul doğumluyum. Bireysel ve Kurumsal Gelişim Danışmanlığı, Moda Tasarımı ve Marka Danışman..