Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '06

 
Kategori
Dostluk
 

Blog yazarı, Ferdi ve sonuç

Blog yazarı, Ferdi ve sonuç
 

Ferdi hakkında duygusal bir yazı yazmak istemiyorum, ancak konuya farklı bir açıdan yaklaşmak istiyorum...

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; bizlere, yani sıradan vatandaşlara, blog yazarı olma şansı verilerek, bizlere "potansiyel bir güç" sahibi olma yolu da açılmış oldu. Ancak bu "potansiyel gücü" salt güce çevirmek ise, biz blog yazarlarının, bu şansı "doğru yerde( blog platformu), doğru zamanda(6 Aralık ve sonrası) ve doğru hedefde (Ferdi)" kullanmamız gereklidir, çünkü ancak bu şekilde potansiyel güç, gerçek anlamdaki güce dönüşeceğine inanıyorum...

"Biz tek başımıza ne yapabiliriz ki?" gibi düşüncelere sahip olmak(umutsuzluğun bir göstergesi olarak), her ne kadar bu gibi durumlarda çok kişiler tarafından düşünüldüğünü tahmin ettiğimden, onlara hatırladığım kadarıyla şu hikayeyi anlatmak isterim:

"Adamın biri sahile vuran binlerce deniz yıldızını, tekrar yaşatmak için denize atıyormuş. Ancak sahile vuran deniz yıldızı sayısı oldukça fazla olduğundan, bu adamın yaptığını gören bir başkası ona şöyle demiş: " Sahilde binlerce deniz yıldızı var, bunların hepsini denize atmak imkansız, niçin uğraşıyorsun ki? Değer mi bu yaptığına?". Adam cevap vermemiş ve yere eğilerek aldığı bir deniz yıldınızı da denize atmış ve sonrasında son attığı deniz yıldızını kastederek şunu demiş: "İşte, bunun için değdi".

O deniz yıldızının, Ferdi olması dileğiyle.

http://biryardimeli.bz.tc/

 
Toplam blog
: 112
: 3643
Kayıt tarihi
: 22.07.06
 
 

İstanbul'da doğdum. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği mezunuyum. Felsefe, sanat tarihi, müzik özel i..